Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Bezoekerscentrum - Foto

Bezoekerscentrum Boekhoute

Boekhoutedorp 3
9961 Assenede
Tel: 09 341 90 80
Fax: 09 341 95 99
toerisme@assenede.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningen



Het bezoekerscentrum ligt in het dorpcentrum en is vanop de openbare weg goed bereikbaar. Niet alle deuren naar de onderdelen van het gebouw zijn voldoende breed. Er is een sanitair blok, doch het sas en het aangepast toilet zijn onvoldoende ruim.
Datum screening: 17-10-2012. Uitgevoerd door: ATO vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Het bezoekerscentrum heeft geen eigen parkeerterrein. Het gebouw ligt op het dorpsplein waar parkeergelegenheid is op het openbaar domein. De aanliggende paden en wegen zijn verhard in vlakke kassei (waaiervorm), betontegels of klinkers. Parkeerstroken zijn uitgevoerd in betongrasdallen of kasseistenen met minder effen oppervlak. Het dorpsplein is een autoluw gedeelte, waar het mogelijk is even halt te houden (voorrijdmogelijkheid).

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het bezoekerscentrum ligt op het dorpsplein en is rechtstreeks van op het openbaar domein bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
Inkom via een voldoende brede, doch zware deur. Naast de deur is er in de gang onvoldoende vrije wandlengte.

Naar het begin van de pagina

|BEZCE_1| -Infokantoor met onthaalbalie (0)

Score: niet toegankelijk
Het infokantoor is bereikbaar vanuit de inkomhal via een dubbele deur. In het infokantoor is steeds permanentie aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Expositielokaal (gelijkvloers)

Score: niet toegankelijk
Het museum heeft een eerste expositielokaaltje op het gelijkvloers, bereikbaar van in de hal via een smalle deuropening.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: niet toegankelijk
Van in de inkomhal kan men drempelloos het onthaal, de multifunctionele ruimte en het sanitair bereiken.

Naar het begin van de pagina

Multifunctionele ruimte (0)

Score: toegankelijk met hulp
Van in de traphal heeft men toegang tot de multifunctionele ruimte. Naast de toegangsdeur is er geen zijdelingse vrije ruimte.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Het museum op de eerste verdieping kan men zowel met de lift als met de trap bereiken.

Naar het begin van de pagina

Expositieruimte (+1)

Score: toegankelijk met hulp
De ruimte op de eerste verdieping bereikt men met de lift rechtstreeks in het lokaal.
In de ruimte zelf ligt een gedeelte 10 cm hoger, bereikbaar met een trede en een kort hellend vlak.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Sanintair blok met een aangepast toilet op het gelijkvloers. Zowel de ruimte in het sas als de ruimte in het aangepast toilet is te klein.

Naar het begin van de pagina