Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Sociaal Huis Mechelen

Lange Schipstraat 27
2800 Mechelen
Tel: 015/44 51 11
info@sociaalhuismechelen.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenIn het Sociaal Huis van Mechelen is er publiek sanitair met een aangepast toilet aanwezig. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair en de route er naar toe. De toegankelijkheid van het Sociaal Huis zelf werd niet mee onderzocht.
De hoofdinkom van het Sociaal Huis in de Lange Schipstraat is niet rolstoeltoegankelijk. De plateaulift in de inkom is buiten gebruik. Er is een 2de inkom op het binnenplein van de Sinte Mette Tuin. Deze inkom is echter niet aangegeven aan de hoofdinkom. De inkom via de Sinte Mette tuin is vlot toegankelijk. Het aangepast toilet bij de inkomhal is goed bereikbaar. Het aangepast toilet is ruim. Verschillende kleinere knelpunten kunnen obstakels vormen.
Datum screening: 07-11-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
De toiletten zijn enkel beschikbaar tijdens de openingsuren van het Sociaal Huis.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Buiten is er geen duidelijke signalisatie. In de binnentuin is er voldoende bewegwijzering maar niet goed zichtbaar aangebracht. In het Sociaal Huis is voldoende bewegwijzering en zijn er duidelijke pictogrammen voorzien.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Het gebouw beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Voor de hoofdinkom van het gebouw zijn 2 aangepaste voorbehouden parkeerplaatsen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
Het toegangspad is uitgevoerd in vlakke kasseien. De toegang door de poort is licht hellend.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De automatische deuren hebben voldoende doorgangsbreedte, zijn drempelloos en hebben voldoende circulatieruimte voor en achter.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: info
De gangen en doorgangen tot aan het sanitair zijn voldoende breed.

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
De sasdeur naar het aangepast toilet is in een nis gelegen waardoor de opstelruimte eerder beperkt is. De deur is zwaar om te openen. In het toilet is er voldoende circulatieruimte en er zijn 2 opklapbare steunbeugels. De opstelruimte naast het toilet is beperkt. Er is een onderrijdbare wastafel met hendelkraan.

Naar het begin van de pagina