Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Toeristisch infokantoor - Foto

Transfo: Infopunt

Blokellestraat 113B
8550 Zwevegem
paulette.loosveldt@zwevegem.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar info   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenTransfo is een herbestemmingsproject van een oude elektriciteitscentrale gelegen in hartje Zwevegem.
De paden op de beschermde erfgoedsite bestaan voornamelijk uit bolle kasseien en kiezel.
In het mechaniekersgebouw is een onbemand toeristisch infopunt geïntegreerd. Om tot aan de inkom te komen zal veel hulp nodig zijn.
In de kleine ruimte staat een onderrijdbaar digitaal scherm met toeristische informatie.
Datum screening: 05-10-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
In de omgeving is er voldoende bewegwijzering naar de site.
De signalisatie op de site zelf (parking, toiletten, functies,....) is beperkt. De tekst op de infoborden is zeer klein.

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Parkeren is niet zo duidelijk. Enkel de parking aan de toegang wordt aangeduid, maar die is ver van het infopunt gelegen. Waar de wagen verder op de site mag staan, is niet aangegeven. Er zijn momenteel geen aangepaste parkeerplaatsen ingericht.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
De paden op de site in bolle kasseien en kiezel zijn moeilijk toegankelijk.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: niet toegankelijk
De ondergrond ter hoogte van de toegang is in slechte staat en oneffen.
De bestaande inkom is een smalle deuropening, hulp kan nodig zijn om beide deurdelen te openen. Vervolgens is er een (nieuwe) automatische schuifdeur.

Naar het begin van de pagina

Expositieruimte

Score: toegankelijk met hulp
In de kleine ruimte kan de informatie geraadpleegd worden aan een digitale tafel, in folders, op infopanelen en een videoscherm.
De tafel is onderrijdbaar voorzien. Niet alle folders zijn vlot bereikbaar. De tekst is klein en niet voor iedereen goed leesbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: info
De toiletten waren gesloten op het moment van de screening. Er is geen rolstoeltoegankelijk toilet voorzien.