Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A+

Jeugdverblijf Chiro Busschot

Ter Laken 2A
2221 Heist-op-den-Berg
zomerverhuur.chirobooischot@gmail.com


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info info dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe terreinen van Chiro Busschot liggen aan de dorpsrand van Booischot, nabij het voetbalterrein. Zowel van in de dorpskern als van aan het voetbalterrein is er een semi-verhard toegangspad tot aan het verblijf. Via het parkeerterrein bij het voetbalterrein kan men met de wagen voorrijden tot bij het verbijf. Hier is parkeermogelijkheid met een aangepaste parkeerplaats.
Het verblijf bestaat uit een centrale open ruimte met drie gebouwenvleugels. In de middenvleugel bevinden zich de daglokalen met sanitair met een aangepaste sanitaire cel. In één van de zijvleugels is er een toegankelijk lokaal dat als nachtlokaal kan gebruikt worden.
Datum screening: 21-09-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Verblijf type A met een capaciteit van 70 personen.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Bij de kerk, ter hoogte van voetgangersingang staat staat de naam 'chiro Booischot' groot en duidelijk aangegeven.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Het eigen parkeerterrein is bereikbaar via de toegangsweg naar het voetbalterrein K.V.C. Booischot. Van aan het parkeerterrein is er een semi-verharde weg naar de parkeerzone bij het verblijf.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Van aan de kerk in het dorpscentrum is er een voetgangerstoegang, deels in semi-verharding. Van aan het parkeerterrein met aangepaste parkeerplaats kan men het gebouw drempelloos bereiken via verharde paden.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
Het verblijf bestaat uit drie gebouwvleugels. De centrale vleugel bevat de daglokalen met sanitair. Beide dwarsvleugels bevatten elk 2 lokalen die als nachtlokaal gebruikt kunnen worden. Lokaal 2 van de eerste vleugel is de toegankelijke slaapkamer. De toegang tot de gebouwvleugel met de daglokalen en de toegang tot de aangepaste slaapkamer zijn goed toegankelijk.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De circulatie tussen de dag- en nachtlokalen gebeurt via het binnenplein. Langsheen de gevel van de vleugel met de aangepaste slaapkamer en deze met de daglokalen ligt een breed en vlak verhard pad.
In het gebouw met de daglokalen zijn alle lokalen drempelloos bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: info
Alle daglokalen en vier lokalen voor overnachting liggen op het gelijkvloers. Eén gebouwvleugel heeft een slaapzolder op de eerste verdieping, bereikbaar via een buitentrap.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamers

Score: zelfstandig toegankelijk
Op het gelijkvloers liggen vier lokalen die als nachtverblijf worden gebruikt. Deze lokalen zijn rechtstreeks van buitenuit bereikbaar. Eén ervan (lokaal 2) is een toegankelijke kamer.
De slaapzolder op de eerste verdieping is enkel bereikbaar via een buitentrap.

Naar het begin van de pagina

Douches

Score: info
De douchevoorzieningen bevinden zich in de vleugel met de daglokalen. Bij het sanitair is een aangepaste sanitaire cel met toilet, wastafel en douche.

Naar het begin van de pagina

Toiletten

Score: info
De toiletten bevinden zich in de vleugel met de daglokalen. Bij het sanitair is een aangepaste sanitaire cel met toilet, wastafel en douche.

Naar het begin van de pagina

Multifunctionele ruimte

Score: zelfstandig toegankelijk
Grote multifunctionele ruimte, tevens eetzaal, goed bereikbaar van in de inkomhal. Aanpalende keuken, bereikbaar van in de zaal en van buitenaf.
Langsheen de multifunctionele ruimte ligt een terras, drempelloos bereikbaar vanuit de gang en de zaal.

Naar het begin van de pagina