Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A+

Chiro KSJ Berg Tessenderlo

Molenhoeven 40
3980 Tessenderlo


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenHet jeugdheem is goed bereikbaar. Er is geen aangepaste parkeerplaats maar indien nodig kan deze bij activiteiten steeds voorzien worden.
De inkomdeur is te smal. Er kan steeds een tweede vleugel opengezet worden ( met hulp).
De lokalen/slaapzalen/dagzalen zijn goed bereikbaar. De aangepaste badkamer heeft een toilet met twee steunbeugels, een onderrijdbare wastafel en een drempelloze douche.
Datum screening: 04-09-2017. Uitgevoerd door: Toegankelijkheidsbureau vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er is een bushalte wandelafstand.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is weinig tot geen signalisatie.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: info
Er is geen aangepaste parkeerplaats. Tijdens de activiteiten worden 2 parkeerplaatsen voorbehouden als kiss & ride zone en kunnen bijgevolg steeds gebruikt worden door ouders die een kind met een beperking afzetten of als aangepaste parkeerplaats bij een grotere activiteit (vb eetdag).

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
De paden zijn voldoende breed. Het pad naar de inkom ligt licht hellend.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De buitendeur is te smal (76cm). Er kan steeds een tweede vleugel opengezet worden.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De gang is voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Lokalen/slaapzalen/eetzaal

Score: zelfstandig toegankelijk
De lokalen zijn goed bereikbaar. De tafels zijn onderrijdbaar. De lokalen worden ook als slaapzalen gebruikt (verhuur zonder bedden). De keuken is niet aangepast en niet bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke badkamer

Score: toegankelijk met hulp
Er is een sanitair blok voor dames, heren met toiletten, wasbakken en douches (met drempel). Er is ook een aangepaste badkamer. Er zijn 2 opklapbare steunbeugels aan het toilet. De wastafel is onderrijdbaar en heeft een duwkraan. In de douche is er een opklapbaar douchezitje. Er is een vaste wandbeugel en een opklapbare steunbeugel.

Naar het begin van de pagina