Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder

Kuiperscheeweg 20
8370 Blankenberge
Tel: 050/42.90.40


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp info dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenIn de Uitkerkse Polders is een bezoekerscentrum. Binnen het gebouw is er een toegankelijk aangepast sanitair.
Op de parking voor het gebouw zijn geen aangepaste parkeerplaatsen. Het toegangspad bestaat uit bolle kasseien. Aan de inkom van het bezoekerscentrum is een drempel en de deur is zwaar om te openen. Er is voldoende doorgangsbreedte tot aan het toilet. Het aangepast toilet is te klein om comfortabel bruikbaar te zijn. Verschillende kleinere knelpunten kunnen obstakels vormen.
Datum screening: 24-08-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Provinciebestuur West-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
De toiletten zijn enkel beschikbaar tijdens de openingsuren van het bezoekerscentrum.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Het bezoekerscentrum is vanaf de openbare weg duidelijk aangegeven.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Er is een eigen parkeerterrein. Er zijn geen aangepaste parkeerplaatsen voorzien.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
Het toegangspad bestaat uit bolle kasseien.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
Aan de inkom is er een drempel van 7 cm, er is voldoende doorgangsbreedte en circulatieruimte. De deur is zwaar om te openen.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: info
Het aangepast toilet is vlot bereikbaar.

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Het toilet heeft niet genoeg circulatieruimte. De opstelruimte naast het toilet is er beperkt. Er is 1 vaste steunbeugel. De wastafel in de ruimte is niet onderrijdbaar en voorzien van een draaikraan.

Naar het begin van de pagina