Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Recreatiedomein Nieuwdonk

Dendermondsesteenweg 13a
9290 Berlare
Tel: +32 9 367 60 00
nieuwdonk@dds-verko.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenOp het recreatiedomein Nieuwdonk zijn 2 publiek toegankelijke sanitaire blokken. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair en de route er naar toe. De toegankelijkheid van het recreatiedomein zelf werd niet mee onderzocht.

Aan de ingang van het domein is een ruime parking met aangepaste voorbehouden parkeerplaatsen. De ondergrond bestaat uit kiezel. De toegangspaden zijn breed en vlak. Het ene sanitair blok is vlak bij de ingang van het domein. Het 2de sanitaire blok is nabij de watersport zone gelegen.
In beide sanitaire blokken is er zowel bij de dames als bij de heren een ruim toilet voorzien. De toiletten hebben een beperkte circulatieruimte en er zijn geen steunbeugels.
Datum screening: 07-04-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Provinciebestuur Oost-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het sanitair is enkel beschikbaar tijdens drukke vakantie periodes.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Op het domein is een duidelijke bewegwijzering aanwezig. De faciliteiten zijn met pictogrammen aangegeven.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Er is een ruime parking met aangepaste voorbehouden parkeerplaatsen aan de inkom van het domein. De ondergrond is in kiezel, er is geen officieel bord of omlijning van de parkeerplaatsen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
De toegangspaden zijn vlak en voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten 1

Score: niet toegankelijk
Sanitair blok 1 bij de ingang van het domein. Zowel bij de dames als bij de heren is een ruim toilet voorzien. De toiletten hebben een beperkte circulatieruimte en er zijn geen steunbeugels. De wastafels bevinden zich in de aangrenzende ruimte.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten 2

Score: niet toegankelijk
Sanitair blok 2 ter hoogte van de watersportzone. Zowel bij de dames als bij de heren is een ruim toilet voorzien. De toiletten hebben een beperkte circulatieruimte en er zijn geen steunbeugels. De wastafels bevinden zich in de aangrenzende ruimte.

Naar het begin van de pagina