Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Toeristisch infokantoor - Foto

Provinciaal domein Het Leen Bosinfocentrum

Gentsesteenweg 80
9900 Eeklo
Tel: 09 376 74 74


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenOp het Provinciaal Domein Het Leen is er een bosinfocentrum.
Er is een ruime parking met voorbehouden parkeerplaatsen aan de inkom van het domein. Het toegangspad is vlak en voldoende breed. De toegang tot het infocentrum gebeurt via 2 dubbele deuren met elk een doorgangsbreedte van 72 cm en de deuren zijn zwaar om te openen. De infobalie in de ruime inkomhal is niet onderrijdbaar.
Een permanente tentoonstelling is bereikbaar via de inkomhal. De toegang is langs een afgeschuinde drempel met een beperkte doorgang. De ruimte zelf beschikt over voldoende circulatieruimte.
Het auditorium biedt plaats voor groepen tot 30 personen. Deze is vlot bereikbaar via de gang vanuit de inkomhal.
De toiletten gelegen bij de inkomhal zijn voorzien van een aangepast toilet. Het toilet is ruimer maar heeft onvoldoende circulatieruimte. Er is 1 vaste steunbeugel. De wastafel in de ruimte is beperkt onderrijdbaar en voorzien van een draaikraan.
Datum screening: 30-03-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Provinciebestuur Oost-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is een duidelijke bewegwijzering naar het infocentrum op het domein. De signalisatie en bewegwijzering in het gebouw is niet zo duidelijk.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Het domein heeft een eigen parkeerterrein met een 400-tal plaatsen. Er zijn 4 aangepaste voorbehouden parkeerplaatsen met officieel verkeersbord maar geen duidelijke omlijning.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad op het domein naar het bosinfocentrum is vlak en voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De inkom gebeurt via 2 dubbele deuren met elk een doorgangsbreedte van 72 cm. De deuren zijn zwaar om te openen. De infobalie in de ruime inkomhal is niet onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is voldoende circulatieruimte en doorgangsbreedte voorzien in het infocentrum.

Naar het begin van de pagina

Expositieruimte

Score: niet toegankelijk
De toegang tot de permanente tentoonstelling heeft een beperkte doorgang met een afgeschuinde drempel. In de ruimte is er voldoende circulatieruimte. De doorgang is hier en daar eerder smal maar de zitbankjes zijn verplaatsbaar.

Naar het begin van de pagina

Multifunctionele ruimte

Score: toegankelijk met hulp
Het auditorium biedt plaats voor groepen tot 30 personen. De ruimte is vlot bereikbaar en er is voldoende circulatieruimte.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Bij de inkomhal is er een sanitair blok met aangepast toilet. De circulatieruimte is er beperkt en er is 1 vaste steunbeugel aan de muur. De wastafel is beperkt onderrijdbaar en voorzien van een draaikraan.

Naar het begin van de pagina