Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Provinciaal domein Het Leen

Gentsesteenweg 80
9900 Eeklo
Tel: 09 376 74 74
het.leen@oost-vlaanderen.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenOp het Provinciaal Domein Het Leen is er een publiek sanitair met een aangepast toilet aanwezig. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair blok gelegen aan de inkom nabij de parking. De toegankelijkheid van het domein zelf werd niet mee onderzocht.

Het sanitair blok is enkel geopend tijdens de openingsuren van het domein.

Op de parking zijn 4 aangepaste voorbehouden parkeerplaatsen. Deze zijn voorzien van een officieel verkeersbord maar niet duidelijk omlijnd.
Het toegangspad naar het sanitair is vlak en voldoende breed.

Er is bewegwijzering naar de publieke toiletten maar op het sanitair blok zelf is het niet duidelijk aangegeven.
De drempel voor de toegang tot het toegankelijk toilet is afgeschuind.De toiletruimte is beperkt en voorzien van 2 opklapbare steunbeugels. Er is een wastafel met duwknop..
Datum screening: 30-03-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Provinciebestuur Oost-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het sanitair is enkel beschikbaar tijdens de openingsuren van het domein.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is een duidelijke bewegwijzering op het domein. Er is niet aangegeven dat er een aangepast toilet is voorzien. Op de gevel is geen signalisatie. Er zijn pictogrammen op de deuren aangebracht.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn 4 aangpaste voorbehouden parkeerplaatsen op het parkeerterrein. De parkeerplaatsen zijn voorzien van een officieel verkeersbord maar de omlijning is niet duidelijk.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad naar het sanitair is vlak en voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Voor de inkom is een drempel met afschuining. Het toilet heeft een beperkte circulatieruimte. Er zijn 2 opklapbare steunbeugels. De wastafel is beperkt onderrijdbaar en voorzien van een duwknop.

Naar het begin van de pagina