Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Domein Puyenbroeck Craenendam

Puyenbrug 1a
9185 Wachtebeke


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenOp het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke zijn er verschillende openbare toiletten voorzien. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair blok I nabij de Craenendam. De toegankelijkheid van het Domein Puyenbroeck zelf werd hier niet mee onderzocht.

De toiletten zijn niet altijd open. Op een bord is aangegeven dat men zich dan moet wenden tot de toiletten van het bezoekerscentrum bij de inkom van het domein ter hoogte van parking 1.

Op het grondplan van het domein is niet aangegeven in welke sanitaire blokken een aangepast toilet is voorzien.

Het aangepast sanitair is niet duidelijk aangegeven vanop het wandel- en fietspad. Het sanitair blok is te bereiken via een grasplein. Rondom het sanitair blok is een betonnen pad. Het aangepast toilet is voldoende ruim. De gebruiker kan enkel hinder ondervinden door de beperkte opstelruimte aan deur binnen de ruimte en de draaikraan aan de wastafel.
Datum screening: 28-03-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Provinciebestuur Oost-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het sanitair is enkel open in het weekend en vakanties.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Vanaf het wandel- en fietspad is duidelijk aangegeven dat er sanitair is. Bewegwijzering en signalisatie van het aangepast sanitair ontbreekt.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
De toegang tot het sanitair blok verloopt over een graszone. Rond het sanitair blok is een betonnen pad.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Er is een ruim aangepast toilet met 2 opklapbare steunbeugels. De gebruiker kan hinder ondervinden door de beperkte opstelruimte aan de deurklink in de ruimte. Er is een horizontale beugel voorzien aan de binnenzijde van de deur. De wastafel is voorzien van een draaikraan.

Naar het begin van de pagina