Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Puyenbroeck Sportzone

Puidonkdreef 1
9185 Wachtebeke
Tel: +32 (0) 9 356 3731
info@cafetariasport.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenProvinciaal Domein Puyenbroeck is één van de grootste recreactiedomeinen van het land. Op het domein nabij parking 2 is een sportcentrum. Tijdens de openingsuren kan de bezoeker gebruik maken van het sanitair binnen het gebouw. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair en de route er naar toe. De toegankelijkheid van het sportcentrum zelf werd niet mee onderzocht.

Er zijn 10 aangepaste parkeerplaatsen op de parking. Het pad van parking naar inkom sportcentrum verloopt drempelloos. De deuren die toegang geven tot het sportcentrum zijn zwaar om te openen. Er is voldoende doorgangsbreedte en circulatieruimte. De toiletten bevinden zich bij de inkomhal. Er is een iets ruimer toilet voorzien. Het toilet heeft een beperkte circulatieruimte en is voorzien van 2 opklapbare steunbeugels. De wastafel is beperkt onderrijdbaar met een draaikraan.
Datum screening: 21-03-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Provinciebestuur Oost-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het sanitair is enkel beschikbaar tijdens de openingsuren.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is een duidelijke bewegwijzering en signalisatie op en rond het Puyenbroeck Domein.
De toiletten zijn niet aangegeven als publiek toegankelijk sanitair. Op de deuren zijn duidelijke pictogrammen voorzien.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Op parking 2 van het recreatiedomein zijn 8 aangepaste voorbehouden parkeerplaatsen. Slechts 2 van de 8 aangepaste parkeerplaatsen zijn breed genoeg.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad van parking 2 naar inkom sportcentrum is voldoende breed en uitgevoerd in klinkers.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De deuren die toegang geven tot het sportcentrum zijn zwaar om te openen. Er is voldoende doorgangsbreedte en circulatieruimte.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is voldoende draairuimte op de gang van inkomhal naar het sanitair.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
De toiletten bevinden zich bij de inkomhal. Er is een iets ruimer toilet voorzien. Het toilet heeft een beperkte circulatieruimte en is voorzien van 2 opklapbare steunbeugels. De wastafel is beperkt onderrijdbaar met een draaikraan.

Naar het begin van de pagina