Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Vakantiewoning of appartement - Foto
Label A+

De Pepel

Antoon De Lensstraat 19
8310 Brugge
Tel: +32 478 61 44 04
info@pepel.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenIn Assebroek, deelgemeente van Brugge, is vakantiewoning De Pepel gelegen.
De uitbaters stellen alles in het werk om alle bezoekers een drempelvrije vakantie te bezorgen.

De woning is vlot bereikbaar, er is een ruime oprit met voldoende uitstapruimte. Er zijn 2 drempelloze toegangen tot de woning. Beide zijn voldoende breed, de toegang vooraan is extra breed om ook met een bed te passeren indien nodig. De ruime inkomhal leidt enerzijds naar de leefruimtes, anderzijds naar de slaap- en badkamers.
De leefruimtes bieden voldoende circulatieruimte voor rolstoelgebruikers. De keuken heeft een werkblad en kookzone die in hoogte verstelbaar zijn.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 aangepaste slaapkamer met een extra lang hoog-laagbed. In de kamer is er ook mogelijkheid om te snoezelen. De slaapkamer met dubbel bed is ook bruikbaar voor rolstoelgebruikers, mits het verplaatsen van enkele meubels.
Er zijn 2 badkamers. Een van de badkamers is aangepast en zeer ruim. Rolstoelgebruikers kunnen hinder ondervinden door het ontbreken van de opstelruimte naast de klinkzijde van de deur en de beperkte opstelruimte voor het douchezitje, maar er is ook een doucherolstoel beschikbaar.
Datum screening: 11-01-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
In de vakantiewoning zijn heel wat aanpassingen en voorzieningen voor mensen met een beperking aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De vakantiewoning is aangeduid aan de straatzijde. Verder vereist de woning weinig signalisatie. Op de deuren van het sanitair zijn symbolen aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is een ruime oprit aan de woning, de parkeerplaats is niet aangegeven, maar er is voldoende vrije uitstapruimte.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Van aan de parkeerplaats is een voldoende breed en vlak pad naar de inkomdeur. De zij-ingang van de woning is beter bereikbaar van op het openbaar domein.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
Beide toegangen tot het verblijf zijn drempelloos en voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De gang in het verblijf is voldoende breed.

Gastenkamer

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is een ruime, goed aangepaste slaapkamer aanwezig. De badkamer is zeer ruim, maar door de inrichting is de opstelruimte voor het douchezitje beperkt. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de doucherolstoel.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke ruimten

Score: zelfstandig toegankelijk
De gemeenschappelijke ruimtes in het verblijf bieden voldoende ruimte om als rolstoelgebruiker vlot te circuleren. In de keuken kan het werkblad en de kookplaat in hoogte versteld worden.

Naar het begin van de pagina