Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A

De Bosduiker

Iepenstraat 78 c
9100 Sint-Niklaas
Tel: 0478 19 66 85
groepies@gmail.com


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp info   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenOp het terrein van de scouts D'Olmen vind je het gebouw De Bosduiker, een speelweide en een bos. Het kleine parkeerterrein is aangelegd in kiezel. Men bereikt het gebouw over het grasplein. Er is geen specifiek aangelegd toegangspad. De inkomdeur via de eetzaal is breed en heeft een lage afgeschuinde drempel. De eetzaal beschikt over enkele onderrijdbare tafels en een open keuken met voldoende manoeuvreerruimte. De kamers zijn slaapvloeren zonder bedden en zijn tegelijk polyvalente ruimtes. De enige kamer op het gelijkvloers heeft een brede deur. De kamers boven zijn enkel bereikbaar met een trap. Op het gelijkvloers is er een ruime aangepaste sanitaire cel met toilet en douche. Er is overal voldoende transferruimte en de toestellen zijn uitgerust met de nodige steunbeugels.
Datum screening: 13-10-2016. Uitgevoerd door: ATO vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er is openbaar vervoer met de bus op 600 m en met de trein op 1500 m afstand. Op het terrein van de scouts D'Olmen vind je het gebouw De Bosduiker, een speelweide, een bos en een kampvuur.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De beperkt aanwezige signalisatie in het gebouw is voldoende duidelijk. Er wordt daarbij wel gebruik gemaakt van sierletters i.p.v. een universeel lettertype.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Het kleine parkeerterrein is aangelegd in kiezel en heeft geen afgelijnde aangepaste parkeerplaats.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
Het gebouw is van aan het parkeerterrein bereikbaar over het grasplein. Er is geen afzonderlijk verhard pad.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De breedste inkomdeur is die via de eetzaal (90 cm vrije doorgang). Het kleine drempeltje is er goed afgeschuind.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De deur naar het sanitair blok en de achterliggende kamer "Pierewiet" is voldoende breed. Aan de deuren is er weinig vrije zijdelingse opstelruimte naast de deuren.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: niet toegankelijk
De steektrap naar de kamers boven is smal en de leuningen zijn niet zo goed omgrijpbaar. Er is geen lift.

Naar het begin van de pagina

Eetzaal

Score: toegankelijk met hulp
Beide deuren naar de eetzaal zijn voldoende breed. Er zijn onderrijdbare tafels beschikbaar. In de open keuken is voldoende manoeuvreerruimte.

Naar het begin van de pagina

Kamers/polyvalente ruimten

Score: niet toegankelijk
Alle kamers kunnen zowel gebruikt worden als slaapvloer en als polyvalente ruimte. Kamer "Pierewiet" op het gelijkvloers heeft een brede deur en verplaatsbaar meubilair. De drie kamers boven zijn enkel bereikbaar met de trap.

Naar het begin van de pagina

Sanitair

Score: info
In het sanitair blok centraal in het gebouw zijn 3 gewone toiletten en een aangepaste sanitaire cel. Deze is zeer ruim met brede deur. Er is overal (zowel aan het toilet als bij de douche en voor de wastafel) voldoende transfer- en manoeuvreerruimte. De wastafel hangt wel nogal laag. Het toilet beschikt over twee opklapbare steunbeugels. Ook de armleuningen van de douchestoel zijn opklapbaar. Achteraan het gebouw (aparte ingang) zijn nog 3 gewone douches.

Naar het begin van de pagina