Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto

Hotel Boomgaard Rekem

Boomgaardstraat 2
3621 Lanaken
Tel: 089 47 15 17
Fax: 089 47 37 90
info@hotelboomgaard.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenHotel Boomgaard is gelegen in het centrum van Rekem. Het parkeerterrein is uitgevoerd in kiezel maar er is een voorrijdmogelijkheid aan de inkom van de aangepaste kamer.
De hoofdinkom is bereikbaar via een hellend vlak. Aan de inkomdeur is er onvoldoende manoeuvreerruimte. De tafels in de ontbijtruimte zijn niet onderrijdbaar en er is geen aangepast toilet.

Kamer 1 is aangepast. Deze kamer is bereikbaar via buiten. Hulp kan aangewezen zijn. In de kamer is er onvoldoende ruimte naast het bed en voor de kast. In de badkamer zijn er geen beugels aan het toilet. In de drempelloze douche is er een verplaatsbaar douchezitje zonder beugels.
Datum screening: 13-09-2016. Uitgevoerd door: Toegankelijkheidsbureau vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er is geen bushalte in de onmiddellijke omgeving.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Het hotel is goed aangeduid in de omgeving.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Aan de inkom zijn er 3 parkeerplaatsen, op het parkeerterrein achteraan zijn er 9 parkeerplaatsen. Beide parkeerterreinen zijn uitgevoerd in kiezel. Er is geen aangepaste parkeerplaats maar er is een voorrijdmogelijkheid aan de aangepaste kamer (klinkers).

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom is via een kiezelpad bereikbaar via een trap en een steil hellend vlak. De aangepaste kamer is via buiten bereikbaar via een licht hellend pad in klinkers.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De inkomdeur is zwaar bedienbaar en omwille van de trapleuning is de ruimte voor de deur beperkt zodat hulp noodzakelijk kan zijn.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is voldoende ruimte.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: niet toegankelijk
Kamer 1 heeft een aangepaste badkamer. De kamer is bereikbaar via buiten (met hulp). In de kamer is de ruimte naast het bed en voor de kast beperkt. De badkamer is voldoende ruim. Er zijn geen beugels aan de toiletpot. In de douche is er een verplaatsbare douchestoel (zonder beugels).

Naar het begin van de pagina

Ontbijtruimte

Score: niet toegankelijk
De tafels in de ontbijtruimte en op het terras zijn niet onderrijdbaar. Er is onvoldoende ruimte aan het buffet.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Nabij de ontbijtruimte is er een dames- en herentoilet. Er is geen aangepast toilet.

Naar het begin van de pagina