Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: AZ Zeno campus Blankenberge

Dr Fr. Verhaeghestraat 1
8370 Blankenberge
Tel: 0032 50 53 40 00
Fax: 0032 50 53 50 09
info@azzeno.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenIn het ziekenhuis Campus Zeno Blankenberge is er publiek sanitair met een aangepast toilet aanwezig. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair en de route er naar toe. De toegankelijkheid van het ziekenhuis zelf werd niet mee onderzocht.

Het is mogelijk kort te parkeren op het inkomplein. Er is een voorbehouden parkeerplaats maar de uitstapruimte is beperkt. De toegang van ziekenhuis wordt drempelloos bereikt via een ruime carrouseldeur. Het bezoekerstoilet bevindt zich dicht bij de inkomhal. Er is een aangepast maar klein damestoilet.
Datum screening: 08-05-2018. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Provinciebestuur West-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het toilet kan enkel gebruikt worden tijdens de opening/bezoekuren van het ziekenhuis.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is voldoende bewegwijzering aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Op het inkomplein kan de bezoeker kort parkeren maar op de voorbehouden parkeerplaats is er onvoldoende uitstapruimte. De grote parking van het ziekenhuis (betalend) is een eind verderop gelegen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
Er is een drempelloos maar smal voetgangerspad naar de inkom van het gebouw.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De toegang gebeurt via een ruime carrouseldeur.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De toiletten bevinden zich nabij de inkomhal. De gang er naar toe is voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Het damestoilet is aangepast maar de ruimte is klein. Er is onvoldoende draai- en opstelruimte voor het toilet en er is slechts één steunbeugel voorzien.

Naar het begin van de pagina