Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Stadhuis Blankenberge

J.F. Kennedyplein 1
8370 Blankenberge
Tel: 0032 50 63 64 00
Fax: 0032 50 63 64 04
stadhuis@blankenberge.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenIn het stadhuis van Blankenberge is er publiek sanitair met een aangepast toilet aanwezig. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair en de route er naar toe. De toegankelijkheid van het stadhuis zelf werd niet mee onderzocht.

Ter hoogte van de publiekstoegang is een voorbehouden parkeerplaats met uitstapruimte op de rijweg. Aan de toegang is er buiten een kort hellend vlak en binnen een plateaulift om de hoogteverschillen naar het onthaal te overbruggen. Vanuit het onthaal is het sanitair blok te bereiken via een smalle deur. Er is een aangepast toilet maar de ruimte is te klein om goed te kunnen gebruiken
Datum screening: 08-05-2018. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Provinciebestuur West-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het toilet kan enkel gebruikt worden tijdens de openingsuren van het stadhuis.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is beperkte bewegwijzering van het toilet.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Ter hoogte van de publieksingang is er een aangepaste parkeerplaats met uitstapruimte achter de parkeerplaats en op de rijweg.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het voetpad is breed en vlak. Er is een goed overbrugbaar hellend vlak naar het niveau van de inkom.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
Aan de toegang is er een kleine drempel. De dubbele deur is zwaar om te openen maar ze staan meestal open tijdens de openingsuren. In het sas is er een plateaulift om het hoogteverschil naar het onthaal te overbruggen.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De toiletten bevinden zich ter hoogte van de onthaalruimte. Er is voldoende circulatieruimte.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
De deur naar het sanitair is smal (82 cm). In het aangepast toilet is er onvoldoende draairuimte en opstelruimte voor het toilet. De wastafel is niet onderrijbaar, de toiletpot laag geplaatst en de steunbeugels zijn te kort.

Naar het begin van de pagina