Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Gastenkamer - Foto
Label A

B&B Fruithof Tack

Doornstraat 64
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: 0477 37 10 26
joristack@telenet.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
info dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar info   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenB&B Fruithof Tack heeft 14 gastenkamers waarvan één aangepaste. De B&B heeft een eigen parkeerterrein. De hoofdingang heeft drie treden. Er is echter een alternatieve ingang die best te bereiken is via inrit en parking links, langsheen een pad met één hellend gedeelte. Deze ingang (via het terras bij de ontbijtruimte) is drempelloos en heeft een dubbele inkomdeur waarvan het eerste deurdeel vrij smal is. Ontbijtruimte, zithoek en keuken vormen samen één ruimte. Tussen de ontbijttafels die slechts beperkt onderrijdbaar zijn is er voldoende circulatieruimte. In de open keuken is de manoeuvreerruimte daarentegen beperkt. De deur naar de traphal en lift (richting kamers) is smal. Als alternatief, en onder begeleiding, is de lift ook drempelloos te bereiken via het fruitatelier achter de B&B. Er is geen aangepast toilet op het gelijkvloers. De lift is voldoende ruim en goed uitgerust. De gangen naar de gastenkamers zijn breed en elke kamer heeft een brede toegangsdeur. Gastenkamer 14 is aangepast voor rolstoelgebruikers. Er is voldoende manoeuvreerruimte. De bijhorende badkamer heeft een brede deur en is ruim. Ook het dakterras met zwembad is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Datum screening: 05-09-2016. Uitgevoerd door: ATO vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er is een belbushalte op 200 m van Fruithof Tack. De B&B heeft 14 kamers waarvan één aangepaste kamer voor personen met een motorische beperking.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De B&B is goed aangeduid. Kamernummers zijn duidelijk leesbaar.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: info
De B&B heeft een eigen parkeerterrein voor circa 11 wagens. De parkeerplaatsen zijn niet afgelijnd.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
Langs de rijweg is de boordsteen verlaagd ter hoogte van de oprit in vlakke kasseien. Er zijn twee opritten. Vanaf de oprit rechts ligt een circa 10 m lang verhard pad in blauwe hardsteen naar de alternatieve rolstoelingang. Dit net voldoende brede pad helt steil en heeft halverwege een dubbele haakse bocht met steile dwarshelling. Via de oprit links is er een goed en vlak verharde parkeerstrook en een hellend recht pad in blauwe hardsteen.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De hoofdingang heeft een brede deur maar drie treden.
Er is een tweede ingang via het terras van de ontbijtruimte. Deze heeft een dubbele deur en is drempelloos.
Er is een alternatieve toegangsmogelijkheid via het fruitatelier.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: niet toegankelijk
Om van de inkom naar de lift te gaan, moet je doorheen de ontbijtruimte. De deur van de ontbijtruimte naar de traphal is smal. De gangen zijn voldoende breed.
Er is een alternatieve toegangsmogelijkheid vanaf de parking op de binnenkeor (voorrijdmogelijkheid), langs de poort van het fruitatelier en via het atelier rechtsreeks naar de lifthal .
De gangen naar de kamers op de eerste verdieping zijn breed en drempelloos.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De lift is voldoende ruim en goed uitgerust. De trap naar de kamers op de eerste verdieping heeft verdreven treden en een beperkte leuning. De trap van de kamers naar het dakterras is beter toegankelijk.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke ruimten

Score: zelfstandig toegankelijk
De ontbijtruimte, de zithoek, de bar en de keuken vormen samen één gemeenschappelijke ruimte onmiddellijk achter de inkomdeur. De ontbijtruimte is ruim met voldoende circulatieruimte. De tafels hebben er een beperkt onderrijdbare hoogte. Zowel in de kleine zithoek als in de zeer smalle keuken is er erg weinig manoeuvreerruimte. Aansluitend bij de keuken is er ook een kleine bar met hoge toog.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: info
Bij de toiletten in de hal op het gelijkvloers is er geen aangepast toilet.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamers

Score: toegankelijk met hulp
Alle gastenkamers hebben een 86 cm brede inkomdeur, voldoende manoeuvreerruimte voor en achter de deur en voldoende vrije wandruimte naast de deur.
Kamer 14, een tweepersoonskamer met twee bedden, is aangepast voor gasten met een motorische beperking. Er is veel manoeuvreerruimte bij het eerste bed en in de rest van de kamer. Ook de kast is vlot bereikbaar en bruikbaar. De ruime badkamer met brede deur heeft een drempelloze douche met een klein zitje. Er is overal voldoende transferruimte. Zowel toilet als douche hebben maar één steunbeugel.

Naar het begin van de pagina

Zwembad op het dak

Score: info
De deur naar de zwembadruimte is zeer breed. Er is voldoende circulatieruimte langs het zwembad.

Naar het begin van de pagina

Dakterras

Score: info
Ook de deur naar het dakterras is breed maar de manoeuvreerruimte en vrije wandruimte voor de deur zijn eerder beperkt. Op het deels verharde terras staat een grote picknicktafel.

Naar het begin van de pagina