Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto

Tryp by Wyndham Antwerp

Plantin en Moretuslei 136
2018 Antwerpen
Tel: 03 271 07 00
Fax: 03 272 38 00
info@trypantwerp.com


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet driesterrenhotel Tryp by Windham te Antwerpen heeft 176 kamers verspreid over 8 verdiepingen. 4 kamers zijn aangepast. Er is een kleine ondergrondse parkeergarage zonder aangepaste parkeerplaatsen. De ingang van het hotel is rolstoeltoegankelijk gemaakt d.m.v. een plateaulift. Deze is echter heel smal. De brede automatische inkomdeuren zorgen voor een verder vlotte toegankelijkheid. In de lobby zijn de bar en de balie niet onderrijdbaar. Er is een lange hoge tafel en diverse zithoeken in de lobby. De aangrenzende ontbijtruimte is vlot bereikbaar maar de tafels zijn hier niet optimaal onderrijdbaar. Het aangepast toilet nabij de lobby heeft een eerder smalle deur en de transferruimte is er niet optimaal. De liften naar de kamers zijn slechts 120 cm diep en hebben een smalle deur. De aangepaste kamers zijn ruim met een brede deur maar de doorgang achter het bed naar de badkamer is zeer smal. Het meubilair is verplaatsbaar. De aangrenzende badkamer met drempelloze douche is eveneens ruim en vlot toegankelijk. Er is nagenoeg overal voldoende manoeuvreer- en transferruimte.
Datum screening: 27-03-2015. Uitgevoerd door: ATO vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er is een bushalte op 100 m van de ingang van het hotel.
In het hotel zijn 176 kamers waarvan 4 aangepast. Deze bevinden zicht op 4 verschillende niveaus.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De signalisatie zowel binnen als buiten is contrastrijk en duidelijk. Enkel het gebruik van uitsluitend hoofdletters is een minpunt.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Er is een kleine eigen parkeergarage op niveau -1. Daar is echter geen aangepaste parkeerplaats.
Juist voor de ingang langsheen het voetpad is er voorrijdmogelijkheid.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
De hoofdingang is vanop het voetpad bereikbaar. Het niveauverschil voor de hoofdingang wordt opgenomen door twee treden of een plateauliftje. De plateaulift is zeer smal.
Er is een alternatieve toegangsmogelijkheid via de dienstingang. Aan deze ingang ligt een vrij steil hellend vlak tot tegen de deur.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De automatische inkomdeuren zijn breed en het inkomsas is ruim. Het inkomsas is ook bereikbaar via een alternatieve deur, bedienbaar van op de plateaulift. Deze automatische deur is voldoende breed en wordt geopend met een cijfercode. In de lobby is veel circulatieruimte. De balie heeft geen verlaagd onderrijdbaar gedeelte.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Op het gelijkvloers is er ruime circulatiemogelijkheid. Op de verdiepingen hebben de gangen plaatselijk voor de toegangsdeuren van de aangepaste kamers geen optimale breedte. Deze gangen hebben een donkere vloer- en wandafwerking en zijn enkel verlicht ter plaatse van de kamerdeuren.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: niet toegankelijk
De liften hebben een smalle deur en zijn beperkt van diepte.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: toegankelijk met hulp
De vier aangepaste hotelkamers hebben een bredere deur en zijn ruim. Met een dubbel bed in de kamer is de doorgang achter het bed plaatselijk zeer smal. Het meubilair is verplaatsbaar en de inrichting mogelijk aanpasbaar. De deur naar de aangrenzende badkamer is voldoende breed. De badkamer is ruim met de nodige manoeuvreerruimte en transferruimte bij het toilet. De douche is goed uitgerust met een zitje en opklapbare beugels, doch hier is de vrije ruimte wat beperkter. Er is een grote aangepaste wastafel.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
De bar achter de balie is hoog en heeft geen verlaagd onderrijdbaar gedeelte. In de lobby zijn er verschillende zithoeken met zetels, er is ook een lange hoge tafel. De deuren naar de ontbijtruimte zijn breed. Alle tafels hebben een centrale poot, waardoor deze niet voor iedereen optimaal onderrijdbaar zijn. Er is een buffet maar bediening aan tafel is ook mogelijk.

Naar het begin van de pagina

Vergaderruimte

Score: zelfstandig toegankelijk
De ruime vergaderzaal is vlot toegankelijk en heeft goed onderrijdbare tafels.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Er is een vrij goed uitgerust aangepast toilet bij de lobby. De deur naar het toilet is nogal smal. In de ruimte is er vooral te weinig transferruimte voor het toilet door de nabij geplaatste wastafel.

Naar het begin van de pagina