Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Het jeugdlokaal bestaat uit twee bouwlagen, maar door het gebrek aan een lift is de bovenste bouwlaag moeilijk bereikbaar. - Foto
Label A

Chirolokalen Klaas - De Gheyselberg Steenhuffel

Smisstraat 149
1840 Londerzeel
degheyselberg@gmail.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet jeugdlokaal bestaat uit twee bouwlagen, maar omdat er geen lift aanwezig is, kan de bovenste bouwlaag zeer moeilijk bereikt worden, zeker voor personen in een rolstoel.
De toegang vanaf de parkeerplaatsen gebeurt via een lange vrij steile helling ofwel via en vlak toegangspad met een trap naar beide bouwlagen.
Er zijn twee aangepaste badkamers aanwezig, met toilet en douche.
Alle lokalen zijn voldoende ruim en hebben voldoende brede deuren.
Datum screening: 12-12-2014. Uitgevoerd door: Toegankelijkheidsbureau vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er zijn geen speciale voorzieningen aanwezig en moeilijk bereikbaar via het openbaar vervoer.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is weinig signalisatie aanwezig, zowel buiten als binnen. De lokalen zijn aangeduid met zelf gemaakte signalisatie

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Er zijn twee aangepaste parkeerplaatsen op zestien parkeerplaatsen aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
Het hellende toegangspad is vrij steil, het andere toegangspad heeft een trap.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Door op de duwzijde van de deuren in deze te smalle gang een paniekbaar en een deurpomp te plaatsen , kunnen deze deuren zonder de nodige manoeuvreerruimte geopend en gesloten worden.

Naar het begin van de pagina

Douches bij de kamer

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn twee aangepaste badkamers aanwezig, één voor de meisjes, één voor de jongens. Bij de toegangsdeuren ontbreekt de nodige zijdelingse opstelruimte.

Naar het begin van de pagina

Toiletten bij de kamer

Score: toegankelijk met hulp
Zowel bij het aangepast toilet voor de meisjes, als dit voor de jongens, ontbreekt bij de toegangsdeur de nodige zijdelingse opstelruimte.

Naar het begin van de pagina

Multifunctionele ruimte

Score: zelfstandig toegankelijk
Op het gelijkvloers zijn er drie grote en twee kleinere ruimten aanwezig met een directe verbinding met buiten. Deze lokalen kunnen als slaapzaal, als refter of als speelruimte benut worden. Het eerste lokaal staat in verbinding met de keuken. Boven zijn er vier extra kleinere lokalen aanwezig, maar deze zijn enkel via een trap te bereiken.

Naar het begin van de pagina

JHV

Score: info