Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Domein - Provinciaal domein - Foto
Label A

Connecterra (Terhills), Maasmechelen

Zetellaan 54
3630 Maasmechelen
Tel: 089/440444
info@connecterra.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Paden Zitbank Picknicktafel Aangepast toilet   Doelgroepen
info dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenHet domein heeft geen eigen parkeerterrein. Parkeren kan bij de Toeristische dienst waar ook een bushalte te vinden is. De padenstructuur is deels uitgevoerd in een halfverharding. De wandelroutes bevatten enkele flinke hellingen, waardoor deze niet geschikt zijn voor iedereen.
De speeltuin heeft een avontuurlijk, minder toegankelijk deel en een zone voor kinderen met minder fysieke mogelijkheden. Deze is omwille van de ondergrond bij de toestellen niet geschikt om in een rolstoel te spelen.

In het onthaalgebouw zijn de deuren zwaar bedienbaar en er is een verlaagd en deels onderrijdbare balie. Er is een aangepast toilet.
Datum screening: 31-05-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Speeltuin (Speeltuin)


Speeltuin - Foto
Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Loket Paden Speeltoestel Zitbank Picknicktafel Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe speeltuin ligt vlak aan het onthaalgebouw bij het terras. De speeltuin is opgedeeld in een gedeelte voor de kleinsten, op hetzelfde niveau en vlakbij het terras en een lager gelegen gedeelte met speelmogelijkheden voor grotere kinderen.
Naar het begin van de pagina


Bezoekerscentrum (Bezoekerscentrum)


Bezoekerscentrum - Foto
Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenOm het centrum te bezoeken kan hulp nodig zijn (zware deuren). De balie is deels onderrijdbaar.
Naar het begin van de pagina


Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De inkomdeur is zwaar bedienbaar en de greep is moeilijk hanteerbaar. Ook de deur aan de uitgang is zwaar bedienbaar. De balie heeft een verlaagd en deels onderrijdbaar gedeelte. In de hal is er een onderrijdbare tafel en de informatie is bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: info
In de inkomhal is er een zelfbedieningstoog. In de zomerperiode kan men in de bar, bereikbaar vanaf het terras, drank bestellen. De tafels zijn onderrijdbaar, de toog niet.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is voldoende ruimte.

Naar het begin van de pagina


Drinkgelegenheid (Drinkgelegenheid)


Drinkgelegenheid - Foto
Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenHet sanitair is gelegen in een aparte blok. De grote houten toegangsdeur staat tijdens de openingsuren steeds open. Het herensanitair is gelegen op de verdieping en is bereikbaar via de trap. Het aangepast toilet is goed bereikbaar.
Naar het begin van de pagina