Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Gastenkamer - Foto
Label A

Hakuna Matata

Koppenhollestraat 37
9500 Geraardsbergen
Tel: 032 0495 36 54 26
info@bbhakunamatata.com


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen info dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp info dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHakuna Matata ligt in een glooiend landschap in een stiltegebied. De B&B heeft eigen parkeergelegenheid voor 4 wagens. Er wordt geen aangepaste parkeerplaats voorbehouden, maar de plaatsen zijn voldoende groot. De ondergrond echter is in grove dolomiet. Om van de parkeerplaats naar het onthaal te gaan moet men een stukje over de straat die sterk in helling ligt. Er is voorrijdmogelijkheid. He toegangspad zelf bestaat gedeeltelijk uit vlakke kasseien en gedeeltelijk uit klinkers. Het onthaal bevindt zich in de ontbijtruimte. Aansluitend op de ontbijtruimte is er gemeenschappelijk sanitair. Hier is ook een aangepast toilet voorzien. Via het terras is de aangepaste kamer te bereiken. De vrije circulatieruimte naast het bed en voor de kast zijn eerder beperkt. Aansluitend op de kamer is er een aangepaste badkamer. Er is naast een wastafel en toilet een inloopdouche met verplaatsbare douchestoel.
Datum screening: 10-10-2014. Uitgevoerd door: ATO vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De bewegwijzering is over het algemeen duidelijk. Enkel wordt niet duidelijk aangegeven waar het onthaal is.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn vier parkeerplaatsen voor bezoekers en gasten. Er wordt geen aangepaste parkeerplaats voorbehouden maar de parkeerplaatsen zijn ruim genoeg om als aangepaste parkeerplaats dienst te kunnen doen. De ondergrond is moeilijker bereidbaar en bestaat uit grove dolomiet. Er is ook voorrijdmogelijkheid waarbij men op klinkers kan uitstappen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
Het eerste deel van het toegangspad ligt in helling door het natuurlijk reliëf van het terrein. De paden werden aangelegd in een combinatie van asfalt, kasseien en klinkers. De paden zijn voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: info
De inkom geeft uit op de tuin en is via het toegangspad te bereiken. Het onthaal is tegelijk ook de ontbijtzaal. Zie voor details bij de ontbijtzaal.

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De toegankelijke gastenkamer is via een buitenpad te bereiken. Voor de deur van de gastenkamer ligt een plateau met hellend vlak om de drempel te overbruggen.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: niet toegankelijk
De aangepaste kamer ligt op het gelijkvloers. Om de overige gastenkamers te bereiken is er enkel een trap.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamer

Score: niet toegankelijk
De aangepaste kamer bevindt zich op het gelijkvloers en geeft uit op de tuin. De vrije circulatieruimte naast het bed is eerder beperkt. Aansluitend op de kamer is er een aangepaste badkamer met inloopdouche. In de douche staat een verplaatsbare douchestoel. De douchekraan staat vrij laag.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke ruimten

Score: toegankelijk met hulp
De ontbijtruimte doet tegelijk dienst als onthaal en multifunctionele ruimte.

Naar het begin van de pagina

Multifunctionele ruimte

Score: info
De ontbijtruimte doet dienst als multifunctionele ruimte die ook voor workshops wordt gebruikt.

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Aansluitend op de ontbijtzaal is er gemeenschappelijk sanitair. Er is een neutraal aangepast toilet.

Naar het begin van de pagina