Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

Hotel Leopold

De Ham 14
9700 Oudenaarde
Tel: 09/240 11 76
gm.oudenaarde@leopoldhotels.com


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar info dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHotel Leopold ligt vlak bij het centrum van Oudenaarde. Voor het hotel is er ruime parkeergelegenheid op openbaar domein. Hier zijn ook 2 aangepaste voorbehouden parkeerplaatsen. In de kelder is er een private parking voor de klanten. Er zijn geen aangepaste parkeerplaatsen maar op vraag kan een klant 2 aangrenzende parkeerplaatsen toegewezen krijgen.
Het toegangspad bestaat uit kleine vlakke kasseitjes en ligt in helling. De toegang verloopt via automatische schuifdeuren. De balie ligt recht tegenover de inkom. In de lobby is er zitgelegenheid en een kleine shop met versnaperingen en fietsbenodigdheden.
Aansluitend op de lobby is er een bar, restaurant en ontbijtzaal. De tafels zijn beperkt onderrijdbaar. Bij de bar hoort ook een terras. Op het gelijkvloers is er ook een sanitair blok met aangepast toilet. Het aangepast toilet heeft een beperkte frontale transferruimte. De verdiepingen zijn enkel met de lift te bereiken. De trappen dienen enkel voor evacuatie.
Er zijn 4 aangepaste kamers. De badkamers zijn niet correct ingericht en in de kamers is de circulatieruimte beperkt.
Datum screening: 15-09-2014. Uitgevoerd door: ATO vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De bewegwijzering en signalisatie is beperkt, maar door de structuur van het gebouw is er ook niet veel signalisatie nodig.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
In de kelder is er parkeergelegenheid voor de klanten. Er zijn hier echter geen aangepaste parkeerplaatsen. Op vraag kunnen er aan klanten met een beperking twee aanpalende parkeerplaatsen worden toegewezen. Voor het hotel is er een openbare parking met op 100 m van de ingang 2 aangepaste voorbehouden parkeerplaatsen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
Het toegangspad is in kleine vierkante kasseitjes. Het ligt in helling tot tegen de automatische schuifdeur. De aansluiting op het voetpad is niet drempelloos, maar men het voetpad wel verderop bereiken via de rijbaan en een stoeprandverlaging.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De toegang verloopt via twee opeenvolgende automatische schuifdeuren met tussenliggend sas. De balie ligt recht tegenover de inkom. Er is zitgelegenheid in de lobby. Tegenover de balie is er een shop waar drank, snoep en fietsersbenodigdheden kunnen gekocht worden. De circulatieruimte is hier echter zeer beperkt.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De gangen zijn voldoende breed. De vloeren zijn bekleed met tapijt.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Er zijn twee liften en twee trappen. De trappen kunnen echter enkel als noodtrappen gebruikt worden. Aan de zijde van de traphal kunnen de deuren naar de gangen niet geopend worden.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: niet toegankelijk
Er zijn vier aangepaste kamers 1 op de eerste verdieping, 2 op de tweede verdieping en 1 op de derde verdieping.

Naar het begin van de pagina

Douches bij de kamer

Score: info
Er zijn geen afzonderlijke douches bij de kamer.

Toiletten bij de kamer

Score: info
Er zijn geen afzonderlijke toiletten bij de kamer.

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
De bar en het restaurant sluiten aan op de lobby. Het verlengde van de balie doet dienst als toog voor de bar. Achter de hoek bevindt zich de ontbijtruimte.

Naar het begin van de pagina

Vergaderruimte

Score: info
Er is geen vergaderruimte.

Multifunctionele ruimte

Score: info
Er is geen multifunctionele ruimte.

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Naast de ontbijtruimte is er gemeenschappelijk sanitair met gescheiden sanitair voor dames en heren en een neutraal aangepast toilet.

Naar het begin van de pagina