Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Chalet Leopold - Leopoldpark

Leopoldstraat 1
8370 Blankenberge
Tel: 0032 50 41 75 98
info@leopoldparkblankenberge.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenIn het Leopoldpark in Blankenberge bevindt zich Chalet Leopold, waar een publiek sanitair is, met een aangepast toilet.

In dit dossier beperken we ons tot de gegevens over het publiek toegankelijk sanitair en de route er naar toe.
De toegankelijkheid van Chalet Leopold zelf werd niet onderzocht.

In de omgeving zijn verschillende aangepaste parkeerplaatsen. Het toegangspad naar het sanitair verloopt via de paden van het park, maar net voor de toegang is er een niveauverschil overbrugd door een steile helling. Na de helling, net voor de toegangsdeur ontbreekt de vrije en vlakke draairuimte. De toegangsdeur is voldoende breed, maar de gang van het sanitair is te smal, waardoor de circulatieruimte beperkt is.
Het aangepast toilet is zeer klein, waardoor de opstelruimtes zeer beperkt zijn. Er is geen wastafel voorzien in het aangepast toilet.
Datum screening: 08-05-2018. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Provinciebestuur West-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er zijn geen specifieke voorzieningen voor doven en slechthorenden of blinden en slechtzienden.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is signalisatie voorzien in de omgeving, maar niet op het gebouw. Binnen is het sanitair goed aangeduid.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: info
In de straten rondom het park zijn verschillende aangepaste parkeerplaatsen voorzien.

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
De paden in het park zijn vlak en voldoende breed. Net voor de toegang tot het sanitair is er een steile helling voorzien om het hoogteverschil te overbruggen. Bovenaan de helling is er geen vrije en vlakke draairuimte voorzien.

Naar het begin van de pagina

Inkom sanitair

Score: niet toegankelijk
Aan de zijkant van het gebouw is er een afzonderlijke toegang voorzien naar het sanitair. De deur is voldoende breed, maar er is geen vlakke ruimte voor de deur door de helling en de gang van het sanitair is smal. Het sanitair is ook bereikbaar via de hoofdingang als de zaak open is.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De gang van het sanitair is smal.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Het aangepast toilet is te klein om comfortabel bruikbaar te zijn.

Naar het begin van de pagina