Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Vakantiewoning of appartement - Foto
Label A

Huize Lappersfort

Moerestraat 34
8600 Diksmuide
Tel: 0032 498 693 068
lucmarina@telenet.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHuize Lappersfort bevindt zich in de weidse Diksmuidse vlakte, net buiten het centrum van Leke. De vakantiewoning bestaat uit een gerenoveerde woning voor maximaal 8 personen en een loft voor 2 personen.
In het woonhuis is op het gelijkvloers een slaapkamer met een aangepaste badkamer voorzien.

Een rolstoelgebruiker mag de wagen parkeren aan de oprit, waar voldoende uitstapzone is voorzien. Vervolgens bereikt hij via een breed toegangspad de alternatieve toegang tot de leef- en eetruimte. Een drempel van 7 cm wordt afgeschuind.
Op het gelijkvloers kan de bezoeker alle ruimtes vlot bereiken. Er is voldoende circulatieruimte en de doorgangen zijn breed.
De slaapkamer en vernieuwde badkamer zijn goed bruikbaar. Een rolstoelgebruiker kan hinder ondervinden aan de deur door het ontbreken van zijdelingse opstelruimte.
Datum screening: 12-10-2020. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
De uitbaatster is verpleegkundige en kan de vakantieganger de nodige zorg geven. Ze is gespecialiseerd in geriatrie en palliatieve zorgen.
De woning is ingericht met aandacht voor personen met een motorische, visuele en mentale beperking.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Op de gevel is een bord voorzien dat het vakantiehuis aangeeft.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Er is plaats om een 4-tal wagens te parkeren. Een rolstoelgebruiker mag zijn wagen parkeren op de oprit ter hoogte van de alternatieve toegang, waar voldoende uitstapzone is voorzien.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
Er is een breed toegangspad vanaf de parkeerplaats naar de alternatieve inkom. Om het drempeltje van 7 cm te overbruggen is een afschuining voorzien.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De hoofdinkom via de hal is smal en moeilijk toegankelijk. Men komt het best binnen via de alternatieve toegang die in leefruimte uit komt.
De slaapkamer op het gelijkvloers kan ook rechtstreeks bereikt worden.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is voldoende circulatieruimte op het gelijkvloers. Er zijn geen gangen of sassen. Om van de leefruimte naar de slaapkamer en badkamer te gaan passeert men de keuken.

Verticale circulatie

Score: niet toegankelijk
De verdiepingen in de woning worden enkel bereikt via de trap. Er is een traplift aanwezig.
De loft wordt bereikt via de buitentrap en is ook niet rolstoeltoegankelijk.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamer

Score: toegankelijk met hulp
De woning heeft 4 kamers, waarvan een rolstoeltoegankelijke kamer en badkamer op het gelijkvloers. Aan de brede schuifdeuren ontbreekt de opstelruimte aan de klink, die nodig is voor het vlot openen van de deur. De slaapkamer beschikt over een hoog-laag bed. De vernieuwde en zeer ruime badkamer is comfortabel bruikbaar.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke ruimten

Score: zelfstandig toegankelijk
De leefruimte en eetkamer worden bereikt via de alternatieve toegang. Alles is drempelloos en er is voldoende ruimte. Aan de tafel en in de ontbijthoek is een onderrijdbaar tablet voorzien.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: info
Er is geen afzonderlijk toilet voorzien. De bezoeker gebruikt het toilet in de badkamer op het gelijkvloers.