Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Gastenkamer - Foto

B&B Mettes

Brusselmansstraat 22
9255 Buggenhout
Tel: 052335485
Fax: 05 2 40 85 00
info@mettes.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info info dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenDe B&B is landelijk gelegen aan de rand van Buggenhout. De B&B heeft een eigen parking maar geen aangepaste parkeerplaatsen. Er is wel voorrijdmogelijkheid en de parkeerplaatsen zijn ruim.
De vertrekken voor de gasten liggen op de verdieping en zijn te bereiken met een trap en plateaulift.
De inkomdeur werd geautomatiseerd.
Men komt rechtstreeks in de leefruimte binnen. In deze ruimte bevindt zich zowel de ontbijthoek als de keuken die ter beschikking van de gasten staat. De tafels zijn onderrijdbaar alsook de spoeltafel en het aanrecht.
De kamers geven rechtstreeks uit op deze ruimte.
Met de bedden tegen elkaar is de circulatieruimte in de kamers eerder beperkt maar op vraag wordt de indeling aangepast aan de wensen van de klant.
Elke kamer heeft een aangepaste badkamer. De circulatieruimte in de badkamer van de Achterkamer is beperkt.
Datum screening: 10-07-2020. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De bewegwijzering is duidelijk.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
De accommodatie beschikt over 2 ruime parkeerplaatsen op privé terrein. Er zijn geen aangepaste parkeerplaatsen. Wel is er voorrijdmogelijk.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
Het toegangspad is in klinkers en is voldoende breed.
De B&B ligt op de verdieping. Deze is te bereiken met een metalen buitentrap en een plateaulift.
De afmetingen van de plateaulift zijn beperkt (91 x 120 cm). De bedieningsknop van de lift moet men blijven indrukken tijdens het stijgen of dalen.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom ligt op de eerste verdieping en is te bereiken met een trap en een plateaulift.
De deur is voldoende breed en geautomatiseerd.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: info
Er zijn geen afzonderlijke gangen, de kamers geven rechtstreeks uit op de ontbijtkamer.

Verticale circulatie

Score: info
De B&B ligt op de verdieping. Deze is te bereiken met de trap en lift op het toegangspad.

Gastenkamers

Score: niet toegankelijk
De twee gastenkamers geven uit op de ontbijtruimte. Ze hebben beiden een aangepaste badkamer. De circulatieruimten en transferruimten in de badkamer zijn iets kleiner dan de norm, maar zijn toch nog goed bruikbaar. Al het meubilair in de kamer is verplaatsbaar en kan naar de wensen van de gasten geplaatst worden.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke ruimten

Score: zelfstandig toegankelijk
Men komt binnen in één grote gemeenschappelijke ruimte waarin zich de ontbijthoek bevindt en een keuken die ter beschikking staat van de gasten.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is geen gemeenschappelijk sanitair. Elke kamer heeft zijn eigen sanitair en de kamers zelf liggen vlak naast de ontbijtruimte.