Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Toeristisch infokantoor - Foto
Label A

Infokantoor Badengebouw Zeebrugge

Zeedijk zn
8380 Brugge
Tel: 0032 50 44 46 46
toerisme@brugge.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenIn het Badengebouw op de Zeedijk van Zeebrugge kan men het infokantoor, openbaar sanitair en de diensten van Zon, Zee... Zorgeloos vinden.

Het infokantoor is bereikbaar via een hellend vlak. De inkom is breed en drempelloos. Aan de balie is er een verlaagd en onderrijdbaar deel.
Zowel op het niveau van de Zeedijk als op het niveau van het strand is er toegankelijk sanitair voorzien. In beide sanitaire voorzieningen zijn er enkele kleine knelpunten die het comfortabel gebruik hinderen.
Het strand wordt bereikt via de trappen en een lang hellend vlak.
Datum screening: 18-07-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het infokantoor is dagelijks open tijdens Paasvakantie, Pinksterweekend, juli en augustus van 10:00h tot 13:30h en van 14:00h tot 18:00h.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Op het gebouw worden het infokantoor, het sanitair en de dienst van Zon, Zee... Zorgeloos duidelijk aangeduid.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Het Badengebouw heeft geen eigen parkeerterrein. In de dichte omgeving zijn er 2 voldoende brede aangepaste parkeerplaatsen, maar de ondergrond is schuin.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad verloopt via de dijk. Om het infokantoor te bereiken is er een trap en een goed bruikbaar hellend vlak aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De toegang van het infokantoor is voldoende breed en drempelloos, maar de deur is zwaar om te openen.

Naar het begin van de pagina

Loket

Score: zelfstandig toegankelijk
Aan de balie is een verlaagd en onderrijdbaar gedeelte voorzien.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Op de dijk is een zelfreinigend toilet voorzien. Het aangepast toilet is ruim maar de deur is zwaar om te openen en de wastafel is beperkt onderrijdbaar.
In het zomerseizoen is het sanitair op het niveau van het strand met een aangepaste badkamer opengesteld. Het toilet is goed bruikbaar, aan het douchezitje is er net onvoldoende opstelruimte.

Naar het begin van de pagina

Overgang dijk - strand

Score: toegankelijk met hulp
Het hoogteverschil (260 cm) naar het strand wordt overbrugd door een trap en een hellend vlak. Het hellend vlak is lang en net te steil om zelfstandig te overbruggen.
De ondergrond bestaat uit betonklinkers en is in goede staat. Onderaan het hellend vlak is er een pad naar het openbaar sanitair. Tijdens de zomermaanden is er, aansluitend op de helling, een pad in metalen roosters op het strand naar de zee.

Naar het begin van de pagina