Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Vakantiecentrum - Foto

Zeelinde

Maria Hendrikalaan 20
8420 De Haan
Tel: 059 23 33 01
zeelinde@lindeboom.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Douches bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenOp een steenworp van het centrum van De Haan, dicht bij de zee is het vakantiecentrum Zeelinde te vinden. Het centrum biedt een zorgverblijf aan, waar dag en nacht een zorgteam ter beschikking is voor de gasten.

Er is geen eigen parking, maar er is voorrijdmogelijkheid en er zijn aangepaste parkeerplaatsen in de omgeving. Het toegangspad en de toegang zijn breed en vlak.
De balie situeert zich recht tegenover de toegang en is onderrijdbaar.
De eetzaal is ruim en het buffet en de tafels zijn goed onderrijdbaar. Aan de inkomhal is er een aangepast toilet voorzien. De bezoeker kan hinder ondervinden door de beperkte opstelruimtes en de slecht geplaatste beugels.
Aan de toegang tot de bar is de circulatieruimte beperkt en de tafels zijn beperkt onderrijdbaar.
Er is een lift aanwezig, maar er kan hinder ondervonden worden door de beperkte diepte van de kooi. De gangen in het gebouw zijn breed, enkel op de derde verdieping zijn er enkele steile hellingen.

Er zijn geen aangepaste kamers voor rolstoelgebruikers voorzien in het gebouw. Alle kamers van het zorgverblijf hebben wel een eigen badkamer, hoog-laagbed en oproepsysteem.
Op de eerste verdieping is er een gemeenschappelijke badkamer, maar ook deze is moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De terrassen op de verdieping zijn moeilijk toegankelijk omwille van hoogteverschillen.
De deur naar de vergaderzaal op +1 is zeer smal en ook hier zijn de tafels beperkt onderrijdbaar.
Datum screening: 20-02-2014. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De naam van het gebouw is zichtbaar op de vlaggen aan het gebouw en aangegeven op de zijgevels. Binnen is de bewegwijzering beperkt.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Het vakantiecentrum heeft geen eigen parking. Net voor het centrum is er voorrijdmogelijkheid. Op het plein tegenover het centrum zijn 2 aangepaste en voorbehouden parkeerplaatsen voorzien. De parkeerplaatsen zijn niet breed genoeg en liggen op een helling.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad is voldoende breed en vlak.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De toegang gebeurt via twee automatische schuifdeuren. De doorgang is voldoende breed en drempelloos. Er is geen contrast voorzien op de glazendeuren en de bedieningsknop is moeilijk bereikbaar. De balie is steeds bemand en onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
De eetzaal is ruim en goed toegankelijk. De tafels en het buffet zijn onderrijdbaar. De toegang tot de bar wordt gehinderd door de nis waar de deur zich in bevindt. De tafels zijn beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Aan de inkom is er een sanitair blok voorzien met een aangepast toilet. Het toilet is ruim, maar de bezoeker kan hinder ondervinden door de beperkte opstelruimtes en de slecht geplaatste beugels.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: niet toegankelijk
De circulatie op het gelijkvloers, +1 en +2 is goed toegankelijk. Op de derde verdieping zijn er enkele steile hellingen die de circulatie hinderen.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Naast 2 trappen is er een lift voorzien in het gebouw. De bezoeker kan hinder ondervinden door de beperkte diepte van de lift en de bedieningsknoppen bevinden zich te dicht in de hoeken, zowel binnen als buiten de lift.

Naar het begin van de pagina

Vergaderruimte (+1)

Score: niet toegankelijk
Op de eerste verdieping is er een vergaderzaal aanwezig. De deur tot de zaal is zeer smal en de tafels zijn beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: niet toegankelijk
In het centrum is er geen enkele kamer aangepast voor zelfstandig rolstoelgebruik. Alle kamers in het verblijf hebben een eigen badkamer. De kamers in het zorgverblijf zijn voorzien van een hoog-laagbed en een oproepsysteem.

Badkamer op de gang (+1)

Score: niet toegankelijk
Op de eerste verdieping is er een badkamer op de gang. In de badkamer is er een toilet en een douchezone voorzien. De ruimte is moeilijk toegankelijk omwille van het niveauverschil aan de deur, de beperkte opstelruimtes en het ontbreken van steunbeugels en een douchezitje.

Naar het begin van de pagina

Toiletten op de gang (+1)

Score: niet toegankelijk
Ter hoogte van de vergaderzaal zijn er toiletten aanwezig, maar er is geen aangepast toilet voorzien.

Naar het begin van de pagina

Terrassen

Score: toegankelijk met hulp
Het dakterras op de eerste verdieping is moeilijk toegankelijk omwille van de steile helling en de beperkte circulatieruimte aan de deur. De toegang tot het terras op de tweede verdieping wordt gehinderd door een drempel.

Naar het begin van de pagina