Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A+

De Karakol

Gloriantlaan 2a
2050 Antwerpen
verhuur@21ste.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet jeugdverblijf De Karakol ligt op linkeroever, in een rustige wijk aan de rand van de Schelde.
Het gebouw bestaat uit een linker- en rechterdeel, die door een overdekte buitenruimte zijn verbonden. Het is volledig toegankelijk voor personen met een motorische en visuele beperking.
Er is één aangepaste badkamer met douche, wastafel en toilet aanwezig in het rechterdeel en er is daarnaast nog 1 aangepast toilet aanwezig in het linkerdeel van het gebouw. Naast de aangepaste badkamer is een slaapruimte voorzien waar 2 personen met een beperking kunnen overnachten. De overige lokalen (voornamelijk in het linkerdeel) kunnen als spel- of slaapzalen gebruikt worden.
De keuken is bruikbaar met hulp door rolstoelgebruikers: er is een onderrijdbaar tablet aanwezig.
Naast de keuken is nog een groot lokaal gelegen, dat met gordijnen kan opgedeeld worden in 2 ruimtes.

Het jeugdverblijf wordt leeg verhuurd, er is geen slaapmeubilair aanwezig..
Datum screening: 22-01-2014. Uitgevoerd door: CTPA. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er zijn voorzieningen aanwezig voor personen met een visuele beperking.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Het gebouw is gemakkelijk te herkennen, er hangt een erkenning van Toerisme Vlaanderen aan de voorgevel.
Binnen is enkel signalisatie aangebracht in functie van evacuatie en brandbestrijding.

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is één aangepaste parkeerplaats aanwezig op het eigen terrein, voor de kapel.
Op straat is voldoende plaats om je auto te parkeren, de parkeerplaatsen zijn niet gemarkeerd op de grond.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad bestaat uit klinkers en is minstens 2 m breed.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De verschillende lokalen hebben allemaal een inkomdeur die aansluit op de buitenverharding. De deur die naar de aangepaste ruimtes leidt wordt hier als inkom bekeken. Alle andere buitendeuren zijn identiek.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
In beide delen van het jeugdverblijf is er voldoende circulatie- en manoeuvreerruimte aanwezig. De deuren tussen de verschillende ruimtes zijn allen voldoende breed, drempelloos en bezitten voldoende opstel- en manoeuvreerruimte.

Lokalen

Score: zelfstandig toegankelijk
De lokalen worden leeg verhuurd, ze kunnen als slaap- of spelruimte gebruikt worden. In het rechterdeel van het gebouw ligt 1 groot lokaal dat met gordijnen in 2 ruimtes verdeeld kan worden. In het linkerdeel liggen 4 lokalen en een berging.

Naar het begin van de pagina

Keuken

Score: toegankelijk met hulp
De keuken ligt in het rechterdeel van het gebouw, in de buurt van de aangepaste kamer en badkamer. Aanpalend ligt het grote lokaal dat als eetruimte kan gebruikt worden.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamer

Score: zelfstandig toegankelijk
De aangepaste slaapkamer bevindt zich in het rechterdeel, in de buurt van de aangepaste badkamer. Deze ruimte wordt leeg verhuurd, er is geen meubilair aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: zelfstandig toegankelijk
In het rechtergedeelte zijn 6 toiletten en 4 douches aanwezig. Ook een aangepast toilet is hier aanwezig, in de aangepaste badkamer (zie gastenkamer - badkamer voor gedetailleerde informatie).
In het linkergedeelte is één toilet voorzien, dit is een aangepast toilet.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Douches

Score: info
In het rechtergedeelte zijn 6 toiletten en 4 douches aanwezig. Ook een aangepaste douche is hier aanwezig, in de aangepaste badkamer (zie gastenkamer - badkamer voor gedetailleerde informatie).

Naar het begin van de pagina