Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A

Sea Scouts Wandelaar

Bevrijdingsplein 23
8370 Blankenberge
verhuur.wandelaar@gmail.com


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar info   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet Sea Scouts lokaal 'Wandelaar' is gelegen op het Bevrijdingsplein te Blankenberge.
Op het gelijkvloers zijn de polyvalente ruimte/eetzaal, de keuken, het lokaal/slaapzaal en de aangepaste badkamer vlot bereikbaar via het buitenpad. De drempels zijn beperkt tot 2 cm, de deuren zijn voldoende breed en er is voldoende ruimte om te circuleren.

De inrichting in de keuken is minder comfortabel bruikbaar voor rolstoelgebruikers omdat het meubilair niet onderrijdbaar is.

Op de verdieping zijn er nog 2 lokalen, maar deze zijn enkel te bereiken via de buitentrap.
De slaapzalen zijn niet voorzien van bedden.
Datum screening: 09-07-2020. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er zijn geen specifieke voorzieningen voor personen met een visuele of auditieve beperking.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is weinig tot geen bewegwijzering. De verschillende functies geven uit op het toegangspad rond het gebouw. Op de toegangsdeuren is er geen indicatie over welke ruimtes het gaat. De sanitaire voorzieningen worden wel voorzien van een pictogram.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Er is mogelijkheid om achteraan op het terrein te parkeren. In de doodlopende straat kunnen de bezoekers voor de poort afgezet worden.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is een breed pad in beton van het openbaar domein naar het gebouw. Het pad is aangelegd rondom het gebouw. De verschillende lokalen sluiten hierop aan.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De toegangspoort is breed en er zijn geen drempels.
De verschillende lokalen worden rechtstreeks bereikt via het toegangspad rondom het gebouw. Alle toegangsdeuren hebben een doorgangsbreedte van 86 cm. Niet alle deuren hebben voldoende vrije ruimte naast de klink.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De horizontale circulatie is goed toegankelijk. (Zie punt toegangspaden).

Verticale circulatie

Score: niet toegankelijk
Op de verdieping zijn er twee slaapzalen. Ze zijn enkel te bereiken via de buitentrap.

Naar het begin van de pagina

Slaapzaal

Score: toegankelijk met hulp
De toegankelijke slaapzaal bevindt zich op het gelijkvloers naast de polyvalente ruimte. De twee andere slaapzalen bevinden zich op de verdieping en zijn enkel bereikbaar met de trap.
Er zijn geen bedden voorzien. De huurder dient deze zelf mee te brengen.

Naar het begin van de pagina

Polyvalente ruimte

Score: toegankelijk met hulp
De polyvalente ruimte op het gelijkvloers is het grootste lokaal. De ruimte kan gebruikt worden als leslokaal of als eetzaal.

Naar het begin van de pagina

Keuken

Score: toegankelijk met hulp
De keuken bevindt zich naast de polyvalente ruimte.
Er is net voldoende circulatieruimte in de keuken. De inrichting is moeilijk toegankelijk omdat het meubilair beperkt of niet onderrijdbaar is.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: info
Het sanitair blok met aparte douches en toiletten voor dames en heren bevindt zich ter hoogte van de buitentrap. Er is een afzonderlijke aangepast badkamer voorzien naast de keuken, die ook wordt gebruikt als aangepast toilet.

Naar het begin van de pagina