Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Vakantiewoning of appartement - Foto
Label A

Aan De Boskapel

Zagerijstraat 35
2275 Lille
Tel: 0474/57.60.26
Fax: /
info@zagerijstraat.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenDe vakantiewoning "Aan de boskapel" is gelegen in het landelijke Lille. De vakantiewoning is bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bushalte op ongeveer 300 m). Het toegangspad bestaat uit betonnen klinkers en beschikt over voldoende breedte. Op de oprit is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, de ruimte rechts naast het gebouw kan gebruikt worden als aangepaste parkeerplaats. De inkom van de vakantiewoning is drempelloos. Vanuit de inkomhal is er een rolstoeltoegankelijke kamer bereikbaar. Op het gelijkvloers is er eveneens een badkamer aanwezig met aangepaste toilet- en douchevoorziening. In de douchezone is een verplaatsbaar douchezitje aanwezig met arm- en rugleuning. Vanuit de inkomhal zijn de leefruimten (zithoek, eetkamer en keuken) bereikbaar, achter de deur zijn de manoeuvreerruimte en opstelruimte beperkt. In de leefruimten is er voldoende circulatieruimte aanwezig, de keuken beschikt niet over aangepaste voorzieningen. Vanuit de eetruimte is het buitenterras bereikbaar via een schuifdeur. Aan de binnenzijde van de schuifdeur is de opstelruimte beperkt en de onderregel vormt een drempel (4.5 cm). In de leefruimte kan via een verdreven trap de eerste verdieping bereikt worden. Hier zijn nog 3 slaapkamers aanwezig, een zithoek, een apart toilet en een badkamer. Op het gelijkvloers in de inkomhal is er nog een gewoon toilet aanwezig.
Datum screening: 03-06-2013. Uitgevoerd door: CTPA. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er zijn geen specifieke voorzieningen aanwezig voor personen met een visuele of auditieve beperking.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
In de omgeving van de vakantiewoning is er geen signalisatie aanwezig. Aan de gevel van de vakantiewoning is er een pictogram geplaatst van Toerisme Vlaanderen. In de vakantiewoning zijn er evacuatieplannen aanwezig en pictogrammen in functie van brandbestrijding en evacuatie.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Voor en naast de vakantiewoning (oprit in klinkers) zijn er ongeveer 5 parkeerplaatsen aanwezig. De oprit ligt in helling, maar rechts naast het gebouw is een deel vlak aangelegd met voldoende ruimte om van een aangepaste parkeerplaats te spreken (breedte 382 cm en voldoende lengte).

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad naar de vakantiewoning wordt gevormd door de oprit, uitgevoerd in betonnen klinkers. Het looppad naar de inkom beschikt over voldoende breedte.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom van de vakantiewoning is drempelloos uitgevoerd.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
In de vakantiewoning is er voldoende manoeuvreerruimte beschikbaar.

Verticale circulatie

Score: niet toegankelijk
De eerste verdieping is enkel bereikbaar via een trap met verdreven treden (eerste deel is recht en bovenaan draait de trap een kwartslag).

Naar het begin van de pagina

Gastenkamer

Score: toegankelijk met hulp
Vanuit de inkomhal is er een rolstoeltoegankelijke kamer bereikbaar. De badkamer op het gelijkvloers heeft een aangepaste toilet en douche. In de douchezone is een verplaatsbaar douchezitje aanwezig met arm- en rugleuning. De vrije doorgangsbreedte ter hoogte van de deuren is beperkt. Op de verdieping zijn er nog een badkamer en 3 slaapkamers beschikbaar, enkel bereikbaar via een trap.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke ruimten

Score: zelfstandig toegankelijk
Vanuit de inkomhal zijn de leefruimten bestaande uit zithoek, eetkamer en keuken bereikbaar. De vrije doorgangsbreedte ter hoogte van de deur is beperkt en achter de deur ter hoogte van de trap is er onvoldoende opstelruimte beschikbaar. In de leefruimten is er voldoende circulatieruimte aanwezig, de keuken is niet onderrijdbaar en niet zelfstandig te gebruiken. Ter hoogte van de eetzone is het buitenterras bereikbaar via een schuifdeur. Aan de binnenzijde van de schuifdeur is de opstelruimte beperkt en de onderregel van de schuifdeur vormt een drempel (4.5 cm).

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
In de badkamer is een aangepast toilet aanwezig dat bruikbaar is: de toiletpot is redelijk laag (43 cm) maar voor de rest is het conform de normen. In de inkomhal op het gelijkvloers en op de verdieping naast de badkamer is er nog een gewoon toilet aanwezig.

Naar het begin van de pagina