Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

NH Gent Belfort

Hoogpoort 63
9000 Gent
Tel: +32 09 233 33 31
Fax: +32 09 233 11 02
n.dupon@nh-hotels.com


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenDe accommodatie is gelegen in het historisch centrum van Gent en is duidelijk aangeduid. Er is een ruime inkomhal met balie. Er is eveneens een ondergrondse parkeergelegenheid, voorzien van slechts 1 aangepaste parkeerplaats. Er is 1 ruime slaapkamer met aangepast sanitair. De gang in de slaapkamer is te smal. Het sanitair is vrij toegankelijk. Er zijn eveneens verschillende vergaderruimtes dewelke of via een helling of via een langzame trap te bereiken zijn. De ruimtes zijn vrij in te delen, de deuren zijn net te smal. De ontbijtruimte is enkel bereikbaar via een flauwe helling. Het ontbijtbuffet is niet onderrijdbaar. Ook zijn de tafels beperkt onderrijdbaar ten gevolge van de centrale poot. De bar is via de inkomhal goed bereikbaar, de afzonderlijke toegang heeft een trede. De onderrijdbare diepte van de tafels in de bar zijn eveneens iets te klein. Het restaurant is gelegen op de verdieping en enkel bereikbaar via een trap of de lift + 6 treden. Alle gangen in de accommodatie zijn voldoende breed. De deuren van de liften zijn iets te smal, ook zijn de kooiafmetingen net te klein.
Datum screening: 05-03-2015. Uitgevoerd door: ATO vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is een duidelijke signalisatie naar de accommodatie. Ook in de accommodatie is de signalisatie goed en duidelijk.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is een eigen ondergrondse parkeergelegenheid. Deze is voorzien van een te smalle aangepaste parkeerplaats.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad is uitgevoerd in klinkers en is in goede staat.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: niet toegankelijk
De hoofdinkom van het hotel is via de Hoogpoort, deze heeft een carousseldeur en een alternatieve toegangsdeur. De toegang via de belfortstraat heeft een drempel en onvoldoende circulatieruimte, deze toegang geeft rechtstreeks uit op de bar.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De gangen zijn voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn verschillende liften in de accommodatie.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: niet toegankelijk
Op de 2de verdieping is een ruimere kamer met aangepast sanitair. De circulatieruimte achter de deur is te klein ten gevolge van de breedte van de gang.

Naar het begin van de pagina

Douches bij de kamer

Score: info
Er zijn geen gemeenschappelijke douches. Alle kamers hebben afzonderlijk sanitair.

Toiletten bij de kamer

Score: info
Er is geen gemeenschappelijk sanitair bij de kamers. Elke kamer heeft zijn eigen sanitaire cel.

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
De bar is goed toegankelijk. Het restaurant is boven de bar gelegen, op de verdieping en enkel bereikbaar via de trap of combinatie lift en trap (6 treden). De tafels in het restaurant gedeelte hebben een onderrijdbare diepte van slechts 32 cm. Indien gewenst kan er gegeten worden in het bar gedeelte. De ontbijtruimte kan enkel bereikt worden via een helling, deze ruimte is voldoende ruim.

Naar het begin van de pagina

Vergaderruimte

Score: niet toegankelijk
Er zijn verschillende vergaderruimtes. Deze kunnen zelf ingericht worden. Elke vergaderzaal is drempelloos te bereiken behalve Il Trovatore (-1), deze is in de kelder gelegen en enkele bereikbaar via de trap.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Het aangepast sanitair bevindt zich op het gelijkvloers. De deur naar deze ruimte is smal en is te bedienen d.m.v. een draaiknop. De circulatieruimte in de ruimte is beperkt, en er is slechts 1 opklapbare steunbeugel aanwezig.

Naar het begin van de pagina