Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Toeristisch infokantoor - Foto
Label A

Dienst voor toerisme Zonnebeke

Ieperstraat 7A
8980 Zonnebeke
Tel: 0032 51 77 04 41
toerisme@zonnebeke.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details info dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet toeristisch infokantoor van Zonnebeke is gelegen in het Kasteelpark en bevindt zich in hetzelfde gebouw als het Memorial Museum Passchendaele 1917.
Dit dossier behandelt enkel het infokantoor.

Op de parkeerterreinen zijn voorbehouden parkeerplaatsen voorzien maar ze zijn smal en de ondergrond in grasdallen is moeilijk bruikbaar.

Bezoekers die de trap aan de hoofdinkom niet kunnen nemen, kunnen binnen via de lift aan de zijkant van het gebouw. Men moet aanbellen aan de lift, de bezoeker wordt dan door een medewerker naar de balie begeleid.

De balie van het infokantoor is voorzien van een toegankelijk deel. De meeste folders en brochures zijn bereikbaar.

Bij het sanitair is een aangepast damestoilet aanwezig.
Datum screening: 25-06-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Bij de dienst toerisme is een personeelslid speciaal aangesteld voor het helpen en begeleiden van de bezoeker.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Voor rolstoelgebruikers en personen die de trap niet kunnen gebruiken, is een alternatieve route aangeduid.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Er zijn 2 parkeerterreinen. Beide parkeerterreinen hebben voorbehouden parkeerplaatsen maar deze zijn te smal en voorzien op grasdallen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad van aan de parking is voorzien in kasseien. De paden rond het gebouw zijn aangelegd in een fijnkorrelige dolomiet, zijn voldoende breed en vlak. Er is een extra vlakke betonstrook voorzien rond het gebouw.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
Ter hoogte van de hoofdtoegang moet de bezoeker een groot hoogteverschil overbruggen met een trap. Er is een alternatieve toegang voorzien aan de zijkant van het gebouw met een lift. Deze alternatieve toegang is aangeduid.

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De lift die als alternatieve toegang dient, bedient ook de overige verdiepingen van het gebouw. Er is een bel om aan te melden. Een personeelslid komt de bezoeker begeleiden.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Op de route van de lift naar infobalie moet de bezoeker begeleid worden door het personeel om de (gesloten) deuren te openen.

Naar het begin van de pagina

Balie

Score: toegankelijk met hulp
De balie heeft een verlaagd en (beperkt) onderrijdbaar gedeelte. Er is voldoende ruimte ter hoogte van de balie.

Naar het begin van de pagina

Infokantoor

Score: info
In het infokantoor zijn er verschillende belevingselementen aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Bij het onthaal zijn er toiletten. (Enkel) Het damestoilet is aangepast maar de deur is smal (78 cm).

Naar het begin van de pagina