Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A

De Iep

Poperingseweg 34
8900 Ieper
Tel: +32 (0)57 208811
Fax: +32 (0)57 208811
iep@cjt.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen info info dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenDe Iep is gelegen op een tweetal kilometer van het centrum van de stad Ieper.
Je verblijft op een rustig domein omringd door een groene zone.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het verblijf, maar er is geen aangepaste parkeerplaats voorzien. Men kan wel het terrein oprijden. Op het toegangspad moet de bezoeker een hoogteverschil overbruggen met een lange steile helling. De toegang is vlak, maar de vrije doorgangsbreedte is beperkt. De faciliteiten en kamers op het gelijkvloers en +1 zijn goed bereikbaar. In de kelder kunnen de smalle gangen hinderlijk zijn voor de bereikbaarheid van de multifunctionele ruimte. De ontspanningsruimte in de kelder is rechtstreeks bereikbaar via de lift.
Alle niveaus worden bediend door een ruime lift. Ter hoogte van de lift kan hinder ondervonden worden door de minder goed bereikbare bedieningsknoppen en de beperkte draairuimte net voor de deur.
Op +1 is kamer 21 de ruimste kamer, maar ter hoogte van de kast is de circulatieruimte beperkt. Het sanitair bevindt zich op het einde van de gang. Er zijn 2 ruime badkamers voorzien, maar de rechtse biedt de grootste opstelruimtes.
Datum screening: 04-09-2014. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De naam van het verblijf is duidelijk zichtbaar van op de baan. Binnen is de signalisatie beperkt.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Ter hoogte van de toegang is er een kleine parkeerstrook voorzien. Er is geen aangepaste parkeerplaats voorzien en de ondergrond is oneffen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
De bezoeker moet een steile, lange helling overbruggen om de toegang te bereiken.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De toegang gebeurt via een dubbele deur, de vrije doorgangsbreedte is beperkt. Er is voldoende circulatie- en opstelruimte ter hoogte van de toegang.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De circulatieruimte doorheen het gebouw is ruim, enkel op -1 versmalt de gang, waardoor de bereikbaarheid van de multifunctionele ruimte moeilijk is.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Alle verdiepingen zijn te bereiken met trap en lift. De lift is ruim, maar de circulatieruimte voor de liftdeur en de bereikbaarheid van de oproepknoppen zijn beperkt.

Naar het begin van de pagina

Kamer 21

Score: niet toegankelijk
De kamer is goed bereikbaar, maar de circulatieruimte in de kamer en ter hoogte van de kast is beperkt. De rechtse badkamer is ruim en biedt de grootste opstelruimtes ter hoogte van toilet en douchezitje, maar zowel aan het toilet als bij het zitje is slechts 1 steunbeugel voorzien.

Naar het begin van de pagina

Douches bij de kamer

Score: info
Het sanitair blok met gemeenschappelijke douches bevindt zich op het einde van de gang op +1. Een rolstoelgebruiker maakt gebruik van de douche in de aangepaste badkamer.

Toiletten bij de kamer

Score: info
Het sanitair blok met gemeenschappelijke toiletten bevindt zich op het einde van de gang op +1. Een rolstoelgebruiker maakt gebruik van het toilet in de aangepaste badkamer.

Multifunctionele ruimtes (-1)

Score: zelfstandig toegankelijk
In de kelderverdieping zijn twee grote ruimtes voorzien. De ontspanningsruimte is rechtstreeks te bereiken via buiten en via de lift. De tweede ruimte is bereikbaar via een smalle gang.

Naar het begin van de pagina

Eetzaal

Score: zelfstandig toegankelijk
De eetzaal is goed bereikbaar en zeer ruim. De tafels zijn onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Op iedere verdieping is er sanitair voorzien. Op het gelijkvloers en de kelderverdieping zijn aangepaste toiletten voorzien. Het aangepast toilet op het gelijkvloers biedt voldoende opstelruimte ter hoogte van het toilet, maar er is geen wastafel aanwezig. Het toilet in de kelderverdieping is te klein om comfortabel bruikbaar te zijn. Het sanitair is niet gesignaliseerd.

Naar het begin van de pagina