Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

Parkhotel De Panne

Albert Dumontlaan 30
8660 De Panne
Tel: 058 41 41 41
info@parkhoteldepanne.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet Parkhotel ligt in de mooie Erfgoedwijk, op 200m van het strand van De Panne.
Een plaats op de parking moet gereserveerd worden. Er is één parkeerplaats met voldoende uitstapruimte.
Via een hellend vlak kom je tot bij de inkom en onthaal. Een toegankelijke lift brengt je naar alle (tussen)verdiepingen. Op -1 is de ruime eetzaal waar het ontbijtbuffet geserveerd wordt. Het terras is bereikbaar wanneer alle deuren openstaan. De tafels zijn beperkt onderrijdbaar (64 cm vrije hoogte). Bij het sanitair is er een aangepast toilet aanwezig.
Het familiehotel heeft 39 kamers, elk met eigen badkamer. Kamer 304 is ingericht met de nodige voorzieningen voor een rolstoelgebruiker.
Datum screening: 12-04-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De naam is duidelijk op de gevel, de noodzakelijke voorzieningen in het hotel zijn aangeduid.

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Het hotel beschikt over een kleine parking achteraan het gebouw. Gezien er maar 7 plaatsen zijn, moeten die op voorhand gereserveerd worden. Er is één parkeerplaats met voldoende uitstapruimte.
Van aan de parkeerplaatsen moet men terug via de inrit naar de inkom van het hotel.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
De straat sluit aan op de inkomzone via een korte helling (10%). Vervolgens is er nog een hellend vlak (8.5%) dat drempelloos aansluit op de inkomdeur.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom gebeurt via een automatische schuifdeur.
Aan het onthaal is er naast de hoge balie een lagere tafel waar een rolstoelgebruiker aan kan geholpen worden.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Er is een ruime lift die alle verdiepingen bedient.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De gangen en doorgangen zijn voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: toegankelijk met hulp
De rolstoeltoegankelijke kamer bevindt zich op +3. In de kamer is er voldoende circulatieruimte naast het bed (63 cm matrashoogte).
De badkamer is voorzien van een (beperkt) onderrijdbare wastafel, toilet moet goede steunbeugels en een drempelloze douchezone met douchezitje. De kraan en sproeikop in de rug van het zitje zijn moeilijk bruikbaar. Wie daar hinder van heeft, kan ook een doucherolstoel vragen.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Het ontbijt en de maaltijden worden geserveerd in het restaurant bereikbaar met de lift vanuit het onthaal.
Er is voldoende circulatieruimte aan het buffet en aan de meeste tafels. Het terras is bereikbaar wanneer alle dubbele deuren opstaan, ofwel rechtstreeks van het voetpad via een hellend vlak.
Alle tafels zijn beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
In het sanitair blok bij het restaurant is een aangepast toilet voorzien. De deur (84 cm) en draairuimte in het toilet (140 cm) zijn net voldoende, een zijwaartse en schuin voorwaartse transfer zijn mogelijk. Er zijn goede steunbeugels en een onderrijdbare wastafel voorzien.

Naar het begin van de pagina