Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Domein - Provinciaal domein - Foto
Label A+

Slikke en Schorre

Brugsesteenweg 19
8620 Nieuwpoort
Tel: +32 (0)58 241240
info@sandeshoved.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Paden Zitbank Picknicktafel Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenIn het rustige Sint-Joris, het landelijke deel van Nieuwpoort vind je de verblijven De Slikke en De Schorre.
De kamphuizen kunnen apart of samen worden gehuurd. Met de nodige voorzieningen en zelfkookformule zijn ze de ideale uitvalsbasis voor zeeklassen.
De gebouwen zijn vlot bereikbaar te voet en met de wagen. Er is een drempelloos en verhard toegangspad. Dicht bij de toegangen van de gebouwen is een aangepaste parkeerplaats aanwezig.

Beide gebouwen zijn toegankelijk voor een rolstoelgebruiker. Voor De Schorre is het A+ label toegekend en voor De Slikke het A label.
Datum screening: 22-01-2016. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Jeugdverblijf (Jeugdverblijf)


Jeugdverblijf - Foto
Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info info dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe Slikke biedt plaats aan 45 personen.
Alle belangrijke ruimtes bevinden zich op het gelijkvloers. In de polyvalente zaal is er voldoende circulatieruimte en de tafels zijn onderrijdbaar.
Een deel van de zaal kan ingericht worden als slaapzaal. Er is een goed toegankelijke badkamer en een aangepast toilet aanwezig.

Voor de Slikke is het A label van Toerisme Vlaanderen toegekend.
Naar het begin van de pagina


Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
Er zijn twee toegangen. Beide zijn drempelloos en voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: info
De circulatie verloopt doorheen de polyvalente zaal. Aan de deur van de zaal is er onvoldoende zijdelingse opstelruimte.

Verticale circulatie

Score: info
De verdieping wordt enkel met de trap bereikt maar een rolstoelgebruiker vindt de nodige voorzieningen op het gelijkvloers.

Polyvalente zaal

Score: toegankelijk met hulp
In de polyvalente zaal is er voldoende manoeuvreerruimte maar aan de toegang is de zijdelingse opstelruimte beperkt. De zaal is opsplitsbaar met flexibele wanden in kleinere ruimtes. De zelfkookkeuken sluit er op aan.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamer

Score: toegankelijk met hulp
De slaapkamers bevinden zich op de verdieping maar het is mogelijk een deel van de zaal op het gelijkvloers in te richten als slaapzaal.
Op het gelijkvloers is er ook een ruime toegankelijke badkamer aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
In het sanitair is een afzonderlijk ruim aangepast toilet aanwezig.

Naar het begin van de pagina


Jeugdverblijf (Jeugdverblijf)


Jeugdverblijf - Foto
Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar info   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe Schorre biedt plaats aan 26 personen.
De nodige voorzieningen voor een rolstoelgebruiker bevinden zich op het gelijkvloers.
De polyvalente zaal is ruim en de tafels zijn onderrijdbaar. In de slaapkamer is er circulatieruimte aan het bed en de kast. Naast de slaapkamer is een goed toegankelijke badkamer aanwezig. Er is geen apart gemeenschappelijk toilet, maar je kunt gebruik maken van het toilet in de badkamer.

Voor de Schorre is het A+ label van Toerisme Vlaanderen toegekend.
Naar het begin van de pagina