Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A

Chiroheem Kantekleer

Driesstraat 69
8580 Avelgem
Tel: +32 (0)56 647009


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenDe lokalen van de chiro 'Kantekleer' te Avelgem worden verhuurd voor bivak.
Er zijn 2 hemen, apart of samen verhuurbaar, die over 10 lokalen beschikken.
De voornaamste ruimten zijn drempelloos bereikbaar.
Er is één gelijkvloers lokaal in het woonhuis dat ook als slaapzaal kan dienen. De deuren en gangen zijn smal maar bruikbaar. Alle andere slaapzalen bevinden zich op de verdieping die enkel met de trap bereikbaar is.
Men moet via de speelkoer naar het sanitair blok waar er aangepast sanitair aanwezig. De badkamer is voorzien van een drempelloze douche, onderrijdbare wastafel en toilet met nodige steunbeugels.
Het verblijf is met hulp toegankelijk..
Datum screening: 05-10-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De naam is duidelijk op de gevel. Verder is er geen signalisatie, maar dit is ook niet direct noodzakelijk.

Parkeergelegenheid

Score: info
Er is geen eigen parking, wel voorrijmogelijkheid voor bussen.
Op de speelkoer kan (indien vooraf verwittigd) iemand afgezet worden.

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
De gebouwen zijn drempelloos bereikbaar via een luw hellend vlak op de speelkoer.

Naar het begin van de pagina

Inkom (meisjesheem)

Score: toegankelijk met hulp
Alle ruimtes (functies) komen rechtstreeks uit op de speelkoer. De toegangen zijn drempelloos en voldoende breed, maar de opstelruimte binnen is soms beperkt.

Naar het begin van de pagina

Leiderslokaal/ Multifunctionele ruimte

Score: toegankelijk met hulp
Het lokaal is vrij in te richten. Mits wegnemen van enkele tafels is er ook voldoende circulatieruimte voor een rolstoelgebruiker.

Naar het begin van de pagina

Chirolokaal/ Slaapzaal

Score: toegankelijk met hulp
In het woonhuis is er één gelijkvloers lokaal. De lokalen op de verdieping zijn enkel bereikbaar met de trap.
De gang (120 cm) en de deur (79 cm) zijn smal maar bruikbaar. Gasten dienen zelf hun slaapmateriaal mee te brengen, er zijn geen bedden beschikbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair bij de kamer

Score: toegankelijk met hulp
In het meisjesheem is er aangepast sanitair. Bij de gemeenschappelijke toiletten is een zeer ruime badkamer met toilet, drempelloze douche en wastafel voorzien.

Naar het begin van de pagina

Jongensheem

Score: info
Het jongensheem is achterin het domein gelegen en gescheiden van het meisjesheem door een ruime speelweide. Rond een grote zaal zijn er zes lokalen (deuren 77cm).