Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Gastenkamer - Foto
Label A

Ovaertine

Beekstraat 41
8550 Zwevegem
Tel: +32 (0)56 753363
Fax: +32 (0)56 753363
info@ovaertine.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp info info dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar info   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenIn het landelijke Zwevegem is het charmante gastenverblijf Ovaertine gelegen.

Het verblijf beschikt over 5 kamers waarvan één kamer geschikt is voor een rolstoelgebruiker. De wagen kan geparkeerd worden dicht bij de inkom, gezien de bezoekersparking moeilijk toegankelijk is.
De toegankelijke kamer is op het gelijkvloers gelegen. De bijhorende badkamer is ruim en biedt voldoende opstelruimte aan het toilet en de douche. Enkele kleine knelpunten kunnen het comfortabel gebruik hinderen.

Ontbijt en avondmaal worden geserveerd aan een grote tafel in de eetkamer. Aan de toegang is er een kleine drempel maar er is voldoende doorgangsbreedte. De tafel is beperkt onderrijdbaar.
De gastvrouw kookt in de open keuken met artisanale producten. Er kan rekening gehouden worden met personen die een aangepast menu wensen.
Datum screening: 03-03-2016. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er kan rekening gehouden worden met personen die een aangepaste maaltijd wensen (vegetarisch, allergeen vriendelijk) wanneer het op voorhand geweten is.
Voor mensen met een allergie voor gluten of lactose is er steeds een alternatief in huis.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is voldoende signalisatie en bewegwijzering.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
De bezoekersparking is achter het gebouw gelegen. Er is geen verhard pad naar de inkom. Een rolstoelgebruiker mag de wagen parkeren op de parking bij de toegang maar de ondergrond in kiezel is moeilijk toegankelijk. Er is wel uitstapmogelijkheid op het verhard toegangspad.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Voor de toegang tot het hoofdgebouw en de toegang tot de gastenkamers is een breed en vlak pad in klinkers aangelegd.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De toegangen zijn voldoende breed maar aan het hoofdgebouw is er een drempel van 4 cm.

Naar het begin van de pagina

Eetkamer

Score: toegankelijk met hulp
Het ontbijt en avondmaal worden geserveerd in de eetkamer die zich bevindt in het hoofdgebouw. De opstelruimte aan de deur wordt gehinderd door het meubilair. Er is voldoende circulatieruimte aan de (beperkt) onderrijdbare tafel.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: info
Het toilet bij de eetkamer is op de verdieping gelegen. Een rolstoelgebruiker moet het toilet in de toegankelijke kamer gebruiken.

Horizontale circulatie

Score: info
De gastenkamers bevinden zich in het aanliggend gebouw bereikbaar via het toegangspad.

Verticale circulatie

Score: info
Op de verdieping zijn 3 gastenkamers bereikbaar via de trap. Een rolstoelgebruiker vindt de nodige voorzieningen op het gelijkvloers.

Gastenkamer

Score: toegankelijk met hulp
Kamer 2 op het gelijkvloers is geschikt voor een rolstoelgebruiker. De zijdelingse opstelruimte aan de deur wordt gehinderd door het meubilair. In de kamers is er voldoende circulatieruimte aan het bed en de kast. De ruime badkamer is ingericht met een drempelloze douche maar het douchezitje is klein. Aan het toilet is slechts één steunbeugel voorzien en de wastafel is beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina