Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Camping - Foto
Label A

Kompas camping

Bassevillestraat 141
8434 Middelkerke
Tel: +32 (0)58 223025
Fax: +32 (0)58 223028
westende@kompascamping.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Toegang Paden Aangepaste douche Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen info geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenKompas camping is gelegen op een steenworp van strand en zee aan de kustlijn van Westende.
De camping biedt ruime kampeerplaatsen en een tal van voorzieningen aan.
In het hoofdgebouw is het onthaal, de ruime ontbijtzaal en de taverne goed bereikbaar. De toegangen zijn breed en kleine drempels worden met een hellend vlak overbrugd.
De paden doorheen het kampeerterrein zijn breed, drempelloos en verhard.
De sanitaire blokken zijn verspreid over het terrein. Er is een aangepast toilet en een ruime aangepaste badkamer voorzien. Hulp kan nodig zijn aan de inkom van de badkamer.
Naast het kampeerterrein zijn er vakantiewoningen waarvan twee aangepast zijn voor rolstoelgebruikers. De smalle inkom kan een probleem vormen. Op het gelijkvloers is een slaapgedeelte en een aangepaste badkamer ingericht maar omwille van knelpunten in de douchezone is het niet voor iedereen goed toegankelijk.
Datum screening: 10-11-2015. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Op de camping zijn tal van verblijfsmogelijkheden : tentenweide, stacaravans, chalets en vakantiewoningen. Er zijn 2 vakantiewoningen met aangepast sanitair.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De toegang, het onthaal en de verschillende voorzieningen op het domein zijn duidelijk bewegwijzerd. De aangepaste voorzieningen op de camping zijn niet altijd duidelijk aangegeven.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Voor de ingang is er een parkeerterrein bestemd voor bezoekers. Er zijn geen aangepaste parkeerplaatsen voorzien. Kampeerders kunnen ook parkeren bij de standplaats.
Bij de vakantiewoningen is er ook parkeermogelijkheid. De ondergrond is semi-verhard. Ook hier zijn geen aangepaste parkeerplaatsen voorzien.

Naar het begin van de pagina

Toegangspad hoofdgebouw met onthaal

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is een breed en vlak verhard pad naar het hoofdgebouw en de receptie.

Naar het begin van de pagina

Inkom receptie

Score: zelfstandig toegankelijk
Bezoekers moeten zich eerst aanmelden aan de receptie. De toegang is breed en door middel van de metalen afschuining drempelloos te bereiken.
Er is circulatieruimte aan de balie maar er is geen verlaagd en onderrijdbaar gedeelte voorzien.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
De ontbijtzaal en de taverne, gelegen op het binnenplein van het hoofdgebouw, zijn goed bereikbaar.
In de taverne is de circulatieruimte beperkt en de bistrotafels zijn beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: info
De toiletten bij de ontbijtzaal en de taverne zijn niet aangepast. Rolstoelgebruikers moeten gebruik maken van het toilet in één van de aangepaste sanitaire blokken op de camping.

Naar het begin van de pagina

Buitenomgeving

Score: zelfstandig toegankelijk
Aan de ingang van het kampeerterrein is een toegangscontrole voor voertuigen met slagboom. Naast de slagboom is er een voldoende brede voetgangersdoorgang.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie buiten

Score: toegankelijk met hulp
Hoofdpaden en secundaire paden op het kampeerterrein en naar de sanitaire blokken zijn breed en verhard. De recreatie is ook bereikbaar via een verhard, maar iets smaller pad.

Naar het begin van de pagina

Camping

Score: info
In totaal zijn er ongeveer 452 staanplaatsen in verschillende verblijfsvorm.

Naar het begin van de pagina

Sanitaire blokken

Score: niet toegankelijk
Op de camping zijn 4 sanitaire blokken met toiletten en douches, verspreid over het terrein. Sanitair blok 4 beschikt over een afzonderlijk aangepaste badkamer maar door knelpunten aan de inkom is de badkamer niet voor iedereen voldoende toegankelijk.
In sanitair blok 1 is (enkel) een aangepast toilet voorzien.

Naar het begin van de pagina

Vakantiewoning

Score: niet toegankelijk
Er zijn 2 (identiek ingerichte) vakantiewoningen die een slaapgedeelte en een aangepaste badkamer op het gelijkvloers hebben.
De inkom is moeilijk toegankelijk en in de badkamer is de opstelruimte naast het douchezitje beperkt.

Naar het begin van de pagina