Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

Holiday Inn, Hasselt

Kattegatstraat 1
3500 Hasselt
Tel: 011 24 22 00
Fax: 011 22 39 35
hotel@holiday-inn-hasselt.com


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHoliday Inn Hasselt is gelegen in de Kattegatstraat in Hasselt. Het heeft een eigen parkeergarage met enkele aangepaste parkeerplaatsen maar de lift is niet bereikbaar.

Aan de inkom is er zowel een tourniquetdeur als een manuele deur. Deze is met hulp bruikbaar. De balie is gelegen in de inkomhal en geeft geen verlaagd of onderrijdbaar gedeelte.

Er zijn verschillende vergaderzalen die plaats bieden aan 2 tot 250 personen. De zalen zijn toegankelijk of met hulp bereikbaar. De tafels zijn goed onderrijdbaar.

Er is een aangepast toilet op -1. Dit is bereikbaar met hulp via de lift. Het toilet is echter te klein om bruikbaar te zijn.

Het hotel werd voor deze opdracht niet gescreend.
Datum screening: 19-08-2010. Uitgevoerd door: Toegankelijkheidsbureau vzw. In opdracht van: Gelijke Kansen in Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is een ondergrondse parkeergarage met 2 aangepaste parkeerplaasten. Men komt via de lift rechtstreeks in de foyer uit.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het pad bestaat uit klinkers. De terrasstoelen kunnen de route beperken. De borduren zijn afgeschuind en/of verlaagd.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
Naast de tourniquetdeur is er aan de hoofdtoegang een gewone manuele deur. Deze is voldoende breed. De toegangsdeur van het restaurant is aan de smalle kant en aan de sasdeur is er onvoldoende ruimte naast de greep. Aan de balie is er geen verlaagd gedeelte.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: niet toegankelijk
De gangen zijn voldoende breed. Op de route van de lift naar de parking is de sasdeur te smal om door iedereen goed gebruikt te kunnen worden.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: niet toegankelijk
De lift naar het aangepast sanitair is nipt te klein en de knoppen zijn niet goed bereikbaar. Met hulp is er geen probleem. De lift naar de parkeergarage is veel te klein. Ook de bedieningsknoppen zijn niet goed bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: niet toegankelijk
De tafels zijn niet voor iedereen onderrijdbaar. Het verhoogd gedeelte is enkel bereikbaar via trappen.

Naar het begin van de pagina

Ontvangst- en vergaderruimten

Score: zelfstandig toegankelijk
Aïda en Falstaff zijn enkel met hulp bereikbaar omwille van de beperkte deurbreedte en de beperkte opstelruimte. De tafels zijn onderrijdbaar. Othello is niet bereikbaar vanui tde gang maar wel vanuit de foyer. Verdi (Aïda + Falstaff + Othello) is bereikbaar vanuit de foyer. Chloë, Daphnis en Ravel (Chloë + Daphnis) zijn bereikbaar vanuit de gang en/of de foyer. De tafels zijn onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
De toiletten zijn gelegen aan zaal Verdi en op niveau -1. Het aangepast is gelegen op niveau -1 en is bereikbaar via de lift. Het aangepast toilet is gelegen op niveau -1. Het is te klein om goed bruikbaar te zijn. De wastafel is niet goed bruikbaar en ook de verticale wandbeugels zijn niet goed bruikbaar.

Naar het begin van de pagina