Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Toeristisch infokantoor - Foto

vvv Lo-Reninge - Lauka

Markt 17
8647 Lo-Reninge
Tel: 058/28 91 66
info@lauka.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe toeristische dienst van Lo-Reninge bevindt zich op de Markt en is ondergebracht in een voormalige brouwerij, opgenomen in het stadgezicht.
Het beschermd gebouw is niet toegankelijk. Voor de toegang zijn er 6 treden.

Er is wel een mogelijkheid aan te melden via een bel. Het personeel komt dan met plezier even naar buiten om hulp te bieden.
Datum screening: 18-02-2013. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Er zijn geen specifieke voorzieningen voor personen met een visuele of auditieve beperking.
Ter hoogte van de voorbehouden en aangepaste parkeerplaats is er een digitaal infopunt.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Het logo wordt duidelijk weergegeven op de gevel.
De signalisatie voor rolstoelgebruikers is eveneens duidelijk.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Op de Markt is er een aangepaste en voorbehouden parkeerplaats voorzien. De ondergrond in kasseien kan een knelpunt vormen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden op openbaar domein

Score: niet toegankelijk
De paden rond de toeristische dienst en op de markt zijn aangelegd in kasseien.

Inkom

Score: niet toegankelijk
Voor de toegang zijn er 6 treden die een hoogteverschil overbruggen van 98 cm. Er zijn geen alternatieven voor rolstoelgebruikers om binnen te geraken. Ze kunnen zich aanmelden via een bel. Iemand van de dienst komt dan naar buiten.

Naar het begin van de pagina

Loket

Score: niet toegankelijk
De balie is niet voorzien van een onderrijdbaar gedeelte.

Naar het begin van de pagina