Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdherberg/Hostel - Foto
Label A

Herdersbrug

Lodewijk Coiseaukaai 46
8380 Brugge
Tel: 0032 50 59 93 21
dudzele@vjh.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenJeugdherberg “Herdersbrug” is gelegen langs het Boudewijnkanaal op 7 km van het centrum van Brugge.
Het verblijf is het makkelijkst bereikbaar met de wagen. Op de parking zijn voorbehouden parkeerplaatsen voorzien dichtbij de inkom van het gebouw maar de schuine ondergrond kan voor hinder zorgen. De inkom en de receptie zijn vlot bereikbaar.
De herberg beschikt over 20 kamers waarvan 4 geschikt zijn voor een rolstoelgebruiker. Deze kamers zijn voorzien van een aangepaste badkamer. Er is voldoende circulatieruimte maar niet alle opstelruimtes zijn voorzien.
De ontbijtruimte is vlot bereikbaar wanneer de deuren openstaan. In het sanitair aan de receptie is ook een ruim aangepast toilet voorzien.
Datum screening: 03-08-2020. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Op aanvraag kunnen aangepaste maaltijden (allergeen-vriendelijk, vegetarisch,....) geserveerd worden.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is voldoende en duidelijke bewegwijzering in en op het gebouw.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Op de parking aan de zijkant van het gebouw zijn er 3 voorbehouden parkeerplaatsen waarvan één parkeerplaats met voldoende uitstapzone. De schuine ondergrond kan hinderlijk zijn.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is een drempelloos toegangspad in beton van aan de parking naar de toegang van het gebouw. Via de Herdersbrug is het toegangspad in kiezel.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom en de receptie bevinden zich ter hoogte van het terras. De dubbele deuren zijn voldoende breed en goed toegankelijk.
Aan de balie is een verlaagd en onderrijdbaar gedeelte voorzien.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Alle ruimtes van de jeugdherberg zijn op het gelijkvloers. De centrale gang heeft een breedte van 130 cm.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
De toiletten bevinden zich ter hoogte van de receptie. Er is een ruim aangepast toilet. Het verwarmingselement in de ruimte en de laag geplaatste wastafel kunnen het comfortabel gebruik hinderen.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Er is voldoende circulatieruimte in de ontbijt- en eetzaal en de tafels zijn onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamer

Score: niet toegankelijk
De 4 kamers op het einde van de gang zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Aan de deur en het bed is er voldoende circulatieruimte. Verschillende elementen in de kamer zijn opklapbaar om meer ruimte te kunnen creëren. De badkamer is voorzien van een drempelloze douche, beperkt onderrijdbare wastafel, toilet en de nodige steunbeugels.

Naar het begin van de pagina