Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Vakantiecentrum - Foto
Label A

Sportcentrum De Boerekreek

Sint-Jansstraat 132
9982 Sint-Laureins
Tel: 09 379 91 82
boerekreek@oost-vlaanderen.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Douches bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp info dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet provinciaal sportcentrum De Boerekreek heeft een ruim aanbod aan sportkampen en sportlessen en biedt sportieve weekendverblijven aan. Je kan er zeilen, windsurfen, kajakken en andere sporten op of rond de kreek beoefenen: ponyrijden, fietsen, omnisporten... Het complex bestaat uit verschillende gebouwen, met elkaar verbonden door hoofdzakelijk kasseiwegjes. Het gebouwencomplex is duidelijk gestructureerd. De verschillende gebouwvleugels hebben elk hun eigen functie. Alles is gelijkvloers. Er is ruime parkeergelegenheid en een voorbehouden parkeerplaats.
Er zijn twee aangepaste slaapkamers met aangrenzende aangepaste badkamers. Deze zijn vrij goed toegankelijk. De multifunctionele ruimte en aangrenzend sanitair zijn goed toegankelijk. Het terras daarentegen is onvoldoende toegankelijk. De vergaderruimtes hebben zeer zware schuifdeuren.
Datum screening: 25-06-2020. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
De Boerekreek is bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn twee bushaltes in de nabijheid.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Duidelijke bewegwijzering in de omgeving en op het terrein. De naam van het centrum is duidelijk weergegeven.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Er is ruime parkeergelegenheid voorzien. Parkeerterrein in kasseien en zonder markeringen. Er is een parkeerzone voor personen met een beperking bij de ingang van het verblijf.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
De meeste paden hebben een kasseiverharding, al dan niet rijstroken in kassei met een aardestrook ertussen. De paden zijn meestal wel voldoende breed.
Het verbindingspad tussen parkeerterrein en inkomportiek van het verblijf is vlak aangelegd in beton.

Naar het begin van de pagina

Inkom onthaal

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom van het onthaal is laagdrempelig en de doorgang voldoende breed. De balie is laag en onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Op de route van het parkeerterrein naar de inkom is er een zacht hellend vlak. Er is zowat overal voldoende manoeuvreerruimte.
Verderop naar de binnenkoer is er een tweede zacht hellend vlak.

Naar het begin van de pagina

Aangepaste kamers

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn twee aangepaste kamers. Deze zijn precies voldoende ruim. De aansluitende badkamer met toilet en douche is ruim. In de sanitaire cel van kamer 1 is er wel te weinig ruimte voor een zijdelingse transfer naar het toilet.

Naar het begin van de pagina

Gemeensch. kleedkamers + douches

Score: niet toegankelijk
De gemeenschappelijke douches zijn niet rolstoeltoegankelijk wegens een smalle toegang en een hoge opstap in de deuropening.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Het aangepast toilet is gelegen in het sas naar de polyvalente zaal. Ruim toilet met brede toegangsdeur. Het toilet heeft steunbeugels aan beide zijden.

Naar het begin van de pagina

Multifunctionele ruimte

Score: toegankelijk met hulp
Zeer ruime multifunctionele zaal die vooral als eetzaal gebruikt wordt. De tafels zijn beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Terras bij polyvalente zaal

Score: info
Het terras is ruim maar niet goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers. De deuren van de zaal naar het terras zijn veel te smal en hebben een hoge drempel. Er is bovendien geen verhard pad van de portiek naar het terras.

Naar het begin van de pagina

Vergaderruimtes

Score: toegankelijk met hulp
Er is een kleine drempel aan de inkom van de beide vergaderzalen. De schuifdeuren naar beide vergaderzalen zijn zeer zwaar om te openen. In de zaaltjes is weinig manoeuvreerruimte. De tafels zijn behoorlijk onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina


Manege (Manege)


Manege - Foto
Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Verzorgingsruimte paarden Opstapperron Toeschouwersruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe manège heeft zeer brede toegangspoorten. De gangen zijn vlak verhard en er is veel vrije circulatieruimte. Op de zadelkamer na is alles vlot toegankelijk.
Naar het begin van de pagina