Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Camping - Foto
Label A

De Wielen

Zeebruggelaan 135
8370 Blankenberge
Tel: +32 (0)50 412267
Fax: +32 (0)50 429688
info@dewielen.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Toegang Paden Aangepaste douche Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen info geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet kampeerverblijfpark De Wielen is rustig gelegen tussen het strand en de polders van Blankenberge. Toeristen kunnen er terecht voor een kort of lang verblijf in een caravan of kampeerauto.
De paden op het terrein zijn breed en verhard en de verschillende zones zijn goed bereikbaar.
Het onthaal gebeurt in de cafetaria ter hoogte van de inkom. De inkom is smal. Je kan ook via de veranda binnen maar dan is er een kleine drempel op de route naar de toog en de balie.
Ter hoogte van de cafetaria is er een sanitair blok met een aangepaste badkamer. Omwille van de steile afschuining aan de deur en enkele knelpunten in de ruimte is het niet voor iedereen voldoende toegankelijk.
Datum screening: 12-07-2016. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Op de camping zijn er verblijfsmogelijkheden in stacaravans of kampeerauto's. Er is aangepast sanitair aanwezig op de camping.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De bewegwijzering en signalisatie zijn beperkt.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
De paden zijn breed en vlak verhard.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Op verschillende plekken is er parkeergelegenheid. Ter hoogte van de cafetaria en het aangepast sanitair blok is er één parkeerplaats met voldoende uitstapruimte.

Naar het begin van de pagina

Onthaal

Score: toegankelijk met hulp
Het onthaal gebeurt in de cafetaria ter hoogte van de inkom. De deur is smal (78 cm). De balie is niet verlaagd en onderrijdbaar maar een rolstoelgebruiker kan bediend worden aan één van de tafels in de cafetaria.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Er is voldoende circulatieruimte en er zijn onderrijdbare tafels beschikbaar. Tussen de veranda en de cafetaria is er een kleine drempel van 6 cm .

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: info
Er is geen aangepast toilet in de cafetaria. Rolstoelgebruikers gebruiken het toilet in het aangepast sanitair blok buiten.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie buiten

Score: zelfstandig toegankelijk
De paden naar de verschillende zones van het kampeerterrein zijn breed en vlak verhard.

Naar het begin van de pagina

Camping

Score: info
In totaal zijn er 240 staanplaatsen voor caravans. Alle staanplaatsen zijn te bereiken via een verhard en breed pad.

Aangepast sanitair blok

Score: niet toegankelijk
De aangepaste badkamer is ingericht met een drempelloze douchezone, toilet met korte steunbeugels en een onderrijdbare wastafel.
De steile afschuining voor de deur is niet voor iedereen goed toegankelijk.

Naar het begin van de pagina