Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

José

Vissersstraat 18
8370 Blankenberge
Tel: +32 (0)50 411421
Fax: +32 (0)50 428765
info@hotel-jose.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
info dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHotel José is een familiehotel in hartje Blankenberge, gelegen in een autoluwe winkelstraat op wandelafstand van zee en strand.

De toegang en het onthaal zijn vlot toegankelijk. De ontbijtruimte is bereikbaar via een hellend vlak. Aan de tafels is er voldoende circulatieruimte maar de tafels zijn beperkt onderrijdbaar. In het bijhorend sanitair blok is er een groot aangepast damestoilet met voldoende opstelruimte naast en schuin voor het toilet.
Er is een toegankelijke lift die alle verdiepingen bedient. Suite Eline op de eerste verdieping is aangepast voor rolstoelgebruikers. De badkamer is uitgerust met een drempelloze douchezone, onderrijdbare wastafel en een toilet met steunbeugels maar de manoeuvreerruimte aan de deuren is beperkt.
Datum screening: 21-04-2016. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De signalisatie van het hotel is beperkt, zowel binnen als buiten.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: info
Er is geen eigen parkeergelegenheid. Het is wel mogelijk om tot aan de inkom voor te rijden (niet in de maanden juli en augustus).

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het voetpad is goed toegankelijk. Er zijn geen drempels in de autoluwe straat.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De toegang is een automatische schuifdeur.
De onthaal balie is direct na de inkom. Er is een opklapbaar deel aan de balie dat verlaagd en onderrijdbaar is.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Het niveauverschil tussen het onthaal en de ontbijtruimte wordt overbrugd via een hellend vlak dat net te steil is.

Naar het begin van de pagina

Ontbijtruimte

Score: toegankelijk met hulp
Er is voldoende circulatieruimte aan de tafels en het buffet, maar de tafels zijn beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
De toiletten zijn naast de ontbijtruimte gelegen. Er is een groot damestoilet dat voldoende draairuimte en opstelruimte naast het toilet biedt maar de wastafel is moeilijk onderrijdbaar en hindert de opstelruimte voor het toilet. Naast het toilet zijn er steunbeugels voorzien maar de vaste steunbeugel is ver geplaatst.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is een ruime en goed uitgeruste lift die je naar alle verdiepingen brengt.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: niet toegankelijk
Suite Eline op +1 is aangepast voor een rolstoelgebruiker. De deuren van de kamer en badkamer zijn breed en er is draairuimte aan het bed en de kast voorzien, mits verplaatsen van een meubel. De badkamer is ingericht met een drempelloze douche, onderrijdbare wastafel en toilet met steunbeugels. Je kan hinder ondervinden door de beperkte draairuimte aan de deur door de plaatsing van het toilet. Het douchezitje is klein en de sproeikop in de rug is moeilijk bereikbaar.

Naar het begin van de pagina