Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Vakantiecentrum - Foto

Liberty

Langestraat 55
8370 Blankenberge
Tel: +32 (0)50 41 42 24
Fax: +32 (0)50 43 29 99
vakcentliberty@scarlet.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Douches bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
info dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenVakantiecentrum Liberty is gelegen in het centrum van Blankenberge, dichtbij de winkels en het strand. Het verblijf is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, maar het heeft geen eigen parking.

De inkom met drempel en carrouseldeur is niet goed toegankelijk. Ook aan de alternatieve inkom, waar er weinig ruimte is, kan hulp nodig zijn.

In de inkomhal brengen twee ruime liften je naar de verdiepingen. Het restaurant en de ontspanningsruimte op de verdiepingen zijn vlot bereikbaar wanneer de dubbele deuren openstaan. Er is voldoende circulatieruimte en er zijn enkele onderrijdbare tafels.

Op verdieping +3 zijn er 2 kamers bruikbaar voor een rolstoelgebruiker. Op sommige plekken is de doorgang en de circulatieruimte wel beperkt en de moeilijk bedienbare bolklinken (op bijna alle deuren) zijn hinderlijk. De badkamer in de kamer is niet toegankelijk maar op de gang is er een ruime aangepaste badkamer aanwezig.
Datum screening: 22-06-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De naam is voorzien op de gevel en boven de inkom. Binnen is er duidelijke bewegwijzering en signalisatie aanwezig.

Parkeergelegenheid

Score: info
Het verblijf heeft geen eigen parkeergelegenheid.

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het voetpad is breed en drempelloos.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: niet toegankelijk
De toegang is niet drempelloos (6 cm) en gebeurt via een kleine carrouseldeur. Er is een alternatieve draaideur, maar de doorgang is smal (78 cm) en er is onvoldoende opstelruimte voor en naast de deur.
De onthaalbalie bevindt zich in de inkomhal. Er is geen verlaagd en onderrijdbaar gedeelte aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
In de inkomhal is er een sanitair blok met aangepast toilet. De draai- en opstelruimten zijn beperkt maar bruikbaar. Er is geen onderrijdbare wastafel in het toilet. De moeilijk bedienbare bolklink is hinderlijk.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Alle verdiepingen zijn bereikbaar met een ruime lift.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De verschillende voorzieningen zijn vlot bereikbaar. Enkel op de route naar de aangepaste kamers is er een versmalling (78 cm). De keermogelijkheid op de gang is beperkt tot 124 cm.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer +3

Score: niet toegankelijk
In familiekamer 312 is voldoende circulatieruimte aan de bedden maar de toegang is zeer smal.
De tweepersoonskamer 313 is kleiner maar wel voldoende ruim aan de toegang.
De bolklink op de deur bij alle kamers is moeilijk bedienbaar.

Naar het begin van de pagina

Badkamer bij de kamer

Score: toegankelijk met hulp
Op de gang (+3) is er een ruime badkamer met drempelloze douche, toilet met steunbeugels en onderrijdbare wastafel. De sproeikop in de hoek is moeilijk bereikbaar vanop het zitje.

Naar het begin van de pagina

Restaurant +1

Score: toegankelijk met hulp
Het restaurant is goed bereikbaar wanneer beide deurdelen van de dubbele deur openstaan. Er is voldoende circulatieruimte aan het buffet en de tafels zijn beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Multifunctionele ruimte -1

Score: toegankelijk met hulp
In de kelder is er een grote ontspanningsruimte en vergaderzaal. De ruimte is vlot toegankelijk bij openstaande deuren.

Naar het begin van de pagina