Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

Lace Hotel - Brasserie Leffe

't Zand 5
8000 Brugge
Tel: 050 34 83 34
info@lacehotel.com


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
info dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenIn hartje Brugge, aan het bruisende plein Het Zand, vindt u Lace Hotel en Brasserie Leffe.

Er is geen eigen parkeerterrein, maar men kan parkeren in de parkeergarage onder Het Zand. De inkom van het hotel is voldoende breed en drempelloos.
Er is geen verlaagd en onderrijdbaar gedeelte aan de balie.
De ontbijtruimte is drempelloos te bereiken vanuit de inkomhal. De dubbele deur is smal, er is voldoende circulatieruimte maar de tafels zijn beperkt onderrijdbaar.
De aangepaste kamers situeren zich op +1. De lift is klein en de draairuimtes ter hoogte van de lift zijn beperkt. Om kamer 104 te bereiken passeert de bezoeker smalle doorgangen en een steil hellend vlak.
Kamer 104 is goed toegankelijk en er is een ruime aangepaste badkamer aanwezig.

De rechtstreekse toegang tot de brasserie heeft een drempel en een hellend vlak direct na de deur. Rolstoelgebruikers komen best binnen via de toegang tot het hotel. Via een smalle deur bereikt men drempelloos de brasserie. Dit klein gedeelte van de brasserie is het best geschikt voor rolstoelgebruikers gezien de drempelloze toegang en de bereikbaarheid van het sanitair. De tafels in de brasserie en op het terras op het plein zijn beperkt onderrijdbaar door de centrale poot.

Het sanitair op -1 is bereikbaar via de lift in de inkomhal van het hotel.
De circulatieruimte op de route naar het sanitair is beperkt. Het aangepast toilet bevindt zich bij de dames en is klein, waardoor de draai- en opstelruimte in het toilet beperkt zijn. Er zijn geen steunbeugels voorzien.
Datum screening: 23-11-2017. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Zowel buiten als binnen is duidelijke signalisatie aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: info
Er is geen eigen parkeerterrein, bezoekers kunnen parkeren in de parkeergarage onder Het Zand.

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het voetpad ter hoogte van het hotel en de brasserie is voldoende breed en vlak.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De toegang tot het hotel is voldoende breed en drempelloos. Aan de toegang tot de brasserie is er een drempel en erna een hellend vlak. Rolstoelgebruikers maken beter gebruik van de toegang via het hotel.

Naar het begin van de pagina

Balie

Score: niet toegankelijk
Er is een verlaagd en onderrijdbaar gedeelte voorzien, maar dit is steeds afgesloten en niet zichtbaar.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: niet toegankelijk
Op de route naar kamer 104 moet de bezoeker enkele smalle punten passeren en een steil hellend vlak.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De verdiepingen zijn bereikbaar via trap en lift. De vrije draairuimte voor de lift is beperkt en de lift is klein.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn 2 rolstoeltoegankelijke kamers aanwezig in het hotel. Kamer 104 is de best toegankelijke kamer - de kamer is ruim en er is een goed aangepaste badkamer aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
De ontbijtruimte is bereikbaar via de inkomhal. De dubbele deur is smal, er is voldoende circulatieruimte maar de tafels zijn beperkt onderrijdbaar. De brasserie is bereikbaar via buiten of via de smalle deur in de inkomhal. Er is een drempel om de rest van de verbruikszaal te bereiken.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten (-1)

Score: niet toegankelijk
Het sanitair bevindt zich in de kelderverdieping van het aanliggende hotel. Het aangepast toilet is moeilijk bereikbaar door de beperkte circulatieruimte aan de deur naar de damestoiletten en smalle deuren, zowel van de damestoiletten als van het aangepast toilet zelf. Het toilet is klein, waardoor de draai- en opstelruimtes in het toilet beperkt zijn. Er zijn geen steunbeugels voorzien en de wastafel bij
de dames is niet onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina