Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

Boterhuis

Sint- Jacobsstraat 38
8000 Brugge
Tel: +32 (0)50 341511
Fax: +32 (0)50 347089
boterhuis@telenet.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenIn het historisch centrum van Brugge op 120 m van de Markt is het charmante hotel Boterhuis gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de dichte omgeving en dichtbij de inkom is er een voorbehouden en aangepaste parkeerplaats voorzien.
Gasten kunnen verblijven in één van de 17 kamers, allen uitgerust met een eigen badkamer. Op het gelijkvloers zijn 2 kamers voorzien met een aangepaste badkamer voor rolstoelgebruikers.
De ontbijtruimte en het terras achteraan het gebouw gelegen, zijn voldoende ruim en de tafels zijn onderrijdbaar. Hulp kan nodig zijn aan het drempeltje aan de toegang van de ontbijtzaal.
Het toilet bij de ontbijtzaal is ook aangepast voor een rolstoelgebruiker. De beperkte draairuimte voor en in het toilet kan voor hinder zorgen.
Datum screening: 17-09-2015. Uitgevoerd door: Westkans vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het hotel beschikt over een rolstoel.
Voor personen met een visuele of auditieve beperking zijn er geen specifieke voorzieningen.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is beperkte bewegwijzering in het gebouw.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Vlakbij de inkom van het gebouw is er een voorbehouden en aangepaste parkeerplaats met voldoende uitstapzone.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het voetpad is drempelloos en uitgevoerd in klinkers.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom is voldoende breed en drempelloos.
De gasten worden ontvangen in de inkomhal. Naast de balie is een onderrijdbare tafel voorzien waar aan een rolstoelgebruiker kan bediend worden.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Alleen de ruimtes op het gelijkvloers zijn bereikbaar voor een rolstoelgebruiker. De verdieping is enkel bereikbaar met de trap.
De gang heeft voldoende doorgangsbreedte maar op sommige plekken is de draaimogelijkheid beperkt.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: toegankelijk met hulp
Kamer 11 en 16 zijn toegankelijk voor een rolstoelgebruiker. Beide kamers zijn voorzien van een aangepaste badkamer met inloopdouche, onderrijdbare wastafel en toilet.
Vooral kamer 16 is comfortabel ruim. Het ontbreken van enkele steunbeugels in de badkamer kan voor hinder zorgen.

Naar het begin van de pagina

Ontbijtzaal

Score: toegankelijk met hulp
De ontbijtzaal en het terras bevinden zich op het einde van de gang. Er is voldoende circulatieruimte en de tafels zijn onderrijdbaar. Aan de toegang van de ontbijtzaal is er een drempel van 6 cm.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Nabij de ontbijtzaal is er een ruim aangepast toilet met voldoende opstelruimte voor en naast het toilet.
De afwerking van plint hindert de vrije ruimte om vlot te kunnen draaien.

Naar het begin van de pagina