Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Domein - Provinciaal domein - Foto
Label A

Hoeve Jadoul Gingelom

Hoogstraat 34
3890 Gingelom
Tel: +32 (0)11 88 23 54
info@hoevejadoul.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Paden Zitbank Picknicktafel Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHoeve Jadoul is gevestigd in een 15e-eeuwse boerderij op het platteland van Gingelom. Het omvat 3 gastenkamers en 3 vakantieverblijven. 1 Vakantieverblijf en 1 gastenkamer zijn aangepast voor personen met een motorische beperking. Alle kamers en verblijven zijn geschikt voor personen met ademhalingsproblemen en allergieën. Er is een parkeerterrein voorzien naast het gebouw (in kiezel) en een aangepaste parkeerplaats op de binnenkoer (in kasseien). Om van de aangepaste parkeerplaats gebruik te maken, krijgen de gasten bij aankomst een afstandsbediening om de toegangspoort te openen naar de binnenkoer. Het toegangspad is voornamelijk uitgevoerd in kasseien. Het pad naar de wasruimte en de polyvalente zaal en speelzaal ligt op verschillende stukken hellend (waaronder 14% over 0,5 m) en is deels in kasseien en deels in klinkers. Er is ook een wasruimte aanwezig, die bruikbaar is mits hulp. De polyvalente zaal en de speelzaal bevinden zich op de verdieping en zijn enkel bereikbaar via een trap.
Datum screening: 31-07-2014. Uitgevoerd door: Toegankelijkheidsbureau vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Gastenkamer (Gastenkamer)


Gastenkamer - Foto
Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenEr zijn drie gastenkamers aanwezig. Alle drie kunnen ze gebruikt worden door personen met ademhalingsproblemen en allergieën. Gastenkamers Sylvia en Summit liggen op de verdieping en zijn enkel bereikbaar via een trap. Gastenkamer Kordia is gelegen op het gelijkvloers en is uitgerust voor personen met een motorische beperking. Het toeganspad is voornamelijk uitgevoerd in kasseien en ligt een stukje hellend (14%). Bij de inkomdeur is onvoldoende manoeuvreerruimte aanwezig, omdat de deur in een nis ligt. Bij de gemeenschappelijke ruimtes is het gebruik van de keuken zeer moeilijk, omdat er onvoldoende ruimte is. Bij de eetkamer en de zithoek bevindt de opstelruimte voor de rolstoel zich in de doorgang, wat een comfortabel gebruik hiervan moeilijk maakt. Bij de aangepaste kamer is de manoeuvreerruimte ter hoogte van de deuren en de kleerkast beperkt.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
Het toegangspad is voornamelijk uitgevoerd in bolle kasseien. Er is een stuk (0,5m) van het pad dat 14% hellend ligt.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: niet toegankelijk
Aan de binnenzijde van de inkomdeur is onvoldoende circulatieruimte omdat de deur in een nis gelegen is.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke ruimten

Score: toegankelijk met hulp
De ruimtes zijn gelegen op het gelijkvloers. Om gebruik te maken van de keuken is er onvoldoende ruimte aanwezig. In de eetkamer is er enkel in de doorgang plaats om in een rolstoel plaats te nemen aan de tafel. Elders is onvoldoende ruimte aanwezig. Ook in de zithoek is enkel plaats in de doorgang om een rolstoel te plaatsen.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: niet toegankelijk
Omdat de kasten van de keuken tot vlak naast de deur lopen, is er onvoldoende circulatieruimte aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamer Kordia

Score: toegankelijk met hulp
De kamer is gelegen op het gelijkvloers. In de kamer is de manoeuvreerruimte aan de slaapkamerdeur beperkt door de plaatsing van de kleerkast. Ook ter hoogte van de kleerkast is de ruimte beperkt. Voor de badkamerdeur is de manoeuvreerruimte beperkt door de bedden.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Bij de gemeenschappelijke toiletten op de gang op het gelijkvloers zijn er enkel gewone toiletten aanwezig.

Naar het begin van de pagina


Vakantiewoning of appartement (Vakantiewoning of appartement)


Vakantiewoning of appartement - Foto
Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenEr zijn 3 vakantieverblijven aanwezig. Deze zijn bereikbaar vanaf het pad op de binnenkoer. Alle drie kunnen ze gebruikt worden door personen met ademhalingsproblemen en allergieën. Het verblijf Druif is aangepast voor personen met een motorische beperking. Het toegangspad ligt op verschillende plaatsen hellend en is uitgevoerd deels in klinkers en deels in kasseien. Bij de inkom van het verblijf is er achter de inkomdeur een hellend vlak aanwezig, waardoor er onvoldoende ruimte aanwezig is om te manoeuvreren. In de aangepaste badkamer is de doucheruimte te klein door de glazen wand en zijn er geen steunbeugels aanwezig bij het aangepast toilet in de badkamer. Aan de deur op de route naar de gemeenschappelijke ruimtes is onvoldoende manoeuvreerruimte aanwezig, omdat deze deur in een nis ligt van 53 cm. In de gemeenschappelijke ruimtes is voldoende ruimte aanwezig. Er is ook een terras aanwezig, dat via een deur vanuit de eetkamer bereikbaar is, maar wat op het moment van screening nog niet ingericht was.
Naar het begin van de pagina