Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Toeristisch infokantoor - Foto
Label A+

Toerisme De Haan - Infokantoor Vosseslag

Vosseslag 131
8420 De Haan
Tel: 0032 59 23 44 38
toerisme@dehaan.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenOp het Kennedyplein in Vossenslag De Haan staat het gemeenschapshuis 't Schelpestik. In het gebouw zijn verschillende zalen, het infokantoor en een openbaar toilet te vinden.

Er is een ruime parking met aangepaste parkeerplaatsen naast het gebouw.

Het infokantoor is vlot bereikbaar en goed toegankelijk.
De toegang tot het infokantoor is breed en drempelloos.
Het infokantoor heeft een verlaagd en onderrijdbaar gedeelte aan de balie en alle folders liggen binnen handbereik.
Het zelfreinigend aangepast toilet dat via buiten bereikbaar is, is goed toegankelijk, op enkele knelpunten aan de wastafel na
Datum screening: 14-05-2021. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De signalisatie en bewegwijzering rond en in het gebouw is beperkt.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Op het plein zijn 9 aangepaste parkeerplaatsen voorzien. De parkeerplaatsen zijn dwars gelegen en elk voorzien van voldoende uitstapruimte.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad is voldoende breed en volledig drempelloos. Het gebouw is vanuit verschillende richtingen vlot bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
Het infokantoor is goed toegankelijk. In het kantoor is een verlaagd en onderrijdbaar gedeelte voorzien aan de balie. De informatie is vlot bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Het openbaar aangepast toilet is ruim. De wastafel is niet onderrijdbaar en daardoor minder comfortabel bruikbaar.

Naar het begin van de pagina