Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Loodskamperen in gebouwen 8 ( boog ) en 9 ( boemerang ). Deze loodsen bestaan uit een polyvalente zaal met kleine keuken en een gemeenschappelijke slaapzaal voor 40 personen. De loods kan gecombineerd worden met de opstelling van tenten buiten . De sanitaire blok bevindt zich in een ander gebouw en beschikt over één aangepaste badkamer ( douche, toilet, wastafel ). Het toegangspad naar de sanitaire blok is een zandpad. De route van het centraalonthaal naar de loodsen is verhard en toegankelijk.  Het centraal onthaal heeft geen onderrijdbare balie. Er zijn aangepaste parkeerplaatsen aan de centrale inkom. - Foto
Label A

Hoge Rielen Loods Kamperen 8 boog & 9 boemerang

Molenstraat 62
2460 Kasterlee
Tel: 014558410
info@dehogerielen.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenLoodskamperen in gebouwen 8 ( boog ) en 9 ( boemerang ). Deze loodsen bestaan uit een polyvalente zaal met kleine keuken en een gemeenschappelijke slaapzaal voor 40 personen. De loods kan gecombineerd worden met de opstelling van tenten buiten . De sanitaire blok bevindt zich in een ander gebouw en beschikt over één aangepaste badkamer ( douche, toilet, wastafel ). Het toegangspad naar de sanitaire blok is een zandpad. De route van het centraalonthaal naar de loodsen is verhard en toegankelijk. Het centraal onthaal heeft geen onderrijdbare balie. Er zijn aangepaste parkeerplaatsen aan de centrale inkom.
Datum screening: 09-09-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De bewegwijzering buiten is verzorgt en logisch opgebouwd. Gebruik van zowel kleur, getallen als
symbolen. De signalisatie binnen is beperkt.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Het is niet de bedoeling dat men mag parkeren aan het gebouw zelf. Wagens dienen na laden en lossen te
parkeren buiten het terrein aan de centrale ingangspoort. Aan het gebouw zelf is een voorrijdmogelijkheid.

Naar het begin van de pagina

Toegangspad vanaf het centraal onthaal

Score: toegankelijk met hulp
Er is een ruim verhard toegangspad vanaf de centrale onthaal doorheen het domein tot aan gebouw Loods kamperen 8 en 9. De paden zijn geschikt
voor voetgangers, fietsen en wagens.

Naar het begin van de pagina

Inkom centraal onthaal van het domein

Score: toegankelijk met hulp
De toegang van het centraal onthaal bestaat uit een sas. Er is een dubbele draaideur en een schuifdeur. De drukknop voor de schuifdeur is tekort tegen de schuifdeur geplaatst. De ruime balie heeft geen onderrijdbaar gedeelte.

Naar het begin van de pagina

Inkom van gebouw loods kamperen 9 & 8

Score: toegankelijk met hulp
De toegang tot de loods kan via een dubbele metalen schuifdeur. Deze zijn zwaar te bedienen. Aan beide zijden van de deur is er voldoende ruimte.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie in de loods

Score: zelfstandig toegankelijk
De ruimte bestaat uit een grote polyvalente zaal met een aantal onderrijdbare tafels en een kleine keuken met toog. Aansluitend is er een gemeenschappelijke slaapzaal . Deze is te bereiken vanuit de polyvalente zaal via twee dubbele deuren. Het sanitair bevindt zich buiten in een afzonderlijk gebouw.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie buiten naar het a

Score: toegankelijk met hulp
Het aangepast sanitair is vanaf de loods bereikbaar via een zandpad.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke slaapzaal

Score: niet toegankelijk
In de gemeenschappelijke slaapzaal zijn 40 tal slaapplaatsen. Deze slaapplaatsen zijn niet aangepast. In de ruimte is voldoende plaats om eigen bedden te plaatsen.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke badkamer

Score: zelfstandig toegankelijk
De aangepaste badkamer bevindt zich in een ander gebouw. Deze sanitaire blok heeft naast normale toiletten en douches ook een aangepaste badkamer.

Naar het begin van de pagina

JHV

Score: info

Eet- en drinkgelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is mogelijkheid om eventueel zelf te koken . De keuken ligt juist naast de polyvalente zaal.

Naar het begin van de pagina